| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Mind_Proxy Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 11, 2011 15:10 Заглавие: Web камера... |
|
|
Здравейте имам един въпрос относно една уеб камера. Един приятел ми даде преди време една негова работи си и всичко, кутията и няма обаче само платката се вижда и usb кабела е махнат въпросът ми е как да разбера кой кабел къде да запоя защото търсих из интернет обаче схема никъде не намерих. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 11, 2011 16:26 Заглавие: |
|
|
Няма как да ти кажем, трябва да видиш от друга такава как са запоени жиците или търси инфо в нета по модела. Освен ако на платката не пише нещо. Принципно + и - се откриват лесно, но другите два незнам. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юни 11, 2011 17:26 Заглавие: |
|
|
| да той минуса е лесен плюса обаче и останалите малко зор пробвах аз да ги запоявам на принципа опит-грешка но компютърът се го отчита като непознато и неработещо устройство... |
|
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 11, 2011 18:10 Заглавие: |
|
|
Ами ти може да сия изгорил като си подал +5В дето не трябва, не се ли сети да свалиш даташита на някой чип по платката и да видиш къде е захранването. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юни 11, 2011 21:25 Заглавие: |
|
|
| ми то лошото е че аз дори не знам модела на камерата чипа не мога да го вида то всичко микромодулен монтаж и е супер миниатурно а и то и без друго е 1 на 10000 да намера нещо някаде в това положение имам в предвид че тя е отворена без кутия с разпоен кабел та вероятността да я свържа правилно или пък да разбера как е правилно е много малка...но исках все пак да питам дали някой няма да знае нещо. Мерси иначе, ама мисля че не е изгоряла де диода си свети а и уж отчита нещо компа ама се казва нефункциониращо устройство ли какво беше точно. |
|
|
 |
rolling_heads Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2011 10:23 Заглавие: |
|
|
направи снимки и ни ги покажи _________________ "Някои неща не могат да се обяснят"
Стара нигерийска поговорка |
|
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2011 12:10 Заглавие: |
|
|
| Също така провери да не е прекъснал кабела, защото и от него е възможно да не я разпознава правилно. |
|
|
 |
pk123 Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2011 10:08 Заглавие: |
|
|
| Докато не се качи и правилният драйвер ще седи като неработещо устройство. Каква е ОС на комп-а? |
|
|
 |
|