| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 7:44 Заглавие: Съвет за LCD монитор |
|
|
| Решил съм да купувам 17 инчов такъв за домашно ползване За графичен дизайн няма да се ползува От време на време ще се проектира някоя платка а дечурлигата ще играят някоя игра и ще гледат някой филм - последното сравнително рядко Може ли да препоръчате нещо оптимално като цена- качество за подобни приложения и да не създава много грижи Благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
кк Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 9:58 Заглавие: Re: Съвет за LCD монитор |
|
|
| AA написа: | | Решил съм да купувам 17 инчов такъв за домашно ползване За графичен дизайн няма да се ползува От време на време ще се проектира някоя платка а дечурлигата ще играят някоя игра и ще гледат някой филм - последното сравнително рядко Може ли да препоръчате нещо оптимално като цена- качество за подобни приложения и да не създава много грижи Благодаря | Ако ще е за игри и филми добрите стари кинескопни монитори са все още на няколко порядъка по-добри отделно че за парите които си заделил ще си вземеш 20 инчов |
|
|
 |
soundMAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 10:45 Заглавие: |
|
|
Здравейте ! Избора Ви ще е малко по-труден поради желанието ви да ползвате монитора и за игри.Ако игрите са по-бързи ще се наложи закупуване на LCD с по-бърза матрица,а тя е с висока цена.За да се ориентирате по-добре за пазара на такъв тип монитори можете да прочетете в българските форуми,един от които е форума на www.comexgroup.com . А ако не бързате с покупката,изчакайте да видим резултата от съвместната инициатива на тези две "фирмички" започващи производство на LCD панели. http://www.ixbt.com/news/dvd/index.shtml?news118104id
Успех в избора !
ПП. Мой личен избор към момента - Samsung 913N за аналогова връзка с компютъра.Това е 19'' LCD,орязан откъм DVI,но с много добра цена и показатели,сходни с тези на 17'',които биха Ви препоръчали.
Ако пък има парички умереният ми избор би бил Samsung 173P.... |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 11:18 Заглавие: |
|
|
| Ограничен съм от към място и кинескопен монитор не мога да събера 16ms достатъчно ли е за игри |
|
|
 |
|