|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
STEYN Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2011 8:50 Заглавие: Запояване във Варна |
|
|
Здравейте!
Нов съм във форума и моля да ме извините, ако има някъде подобна тема.
Имам следното питане - къде във Варна ще ми препоръчате човек или сервиз, който се занимава с ремонт на платки? По - конкретно - искам от една платка да ми се разпои един ротационен енкодер и на негово място да се запои нов. Купил съм нужния енкодер, просто искам да го направи човек, който се занимава професионално с ремонт, за да знам, че ще направи (макар и елементарна) тази спойка с нужното внимание, защото става въпрос за централния дисплей на личната ми кола и искам всичко да бъде наред.
Аз не се наемам да правя тази спойка, защото съм работил 2-3 пъти с поялник и въобще не съм вещ Чакам вашите предложения. _________________ There is no knowledge that is not power! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Zdravkicha Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2011 10:29 Заглавие: |
|
|
Според мен във всеки един TV. сервиз ще ти свършат интервенцията без проблем. _________________ Обичам надписа - made in Japan |
|
|
 |
STEYN Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2011 10:46 Заглавие: |
|
|
Попитах в два - не искат да го направят. Най-накрая намерих един човек, който ми беше слагал чипа на плейстейшъна преди години. Оставил съм го там - да видим после какъв ще е резултата. Надявам се енкодера да ми е проблема! _________________ There is no knowledge that is not power! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|