|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
frusciante Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 27, 2011 8:13 Заглавие: Продавам доста неща!!! |
|
|
Здравейте, колеги! Продават се следните неща:
1. cd записвачка сони - 25 лв
2. касетен дек pioneer - 50 лв - http://www.cassettedeck.hit.bg
3. лампов усилвател моно 25 - 150 лв
4. 2 тонколони респром отс I.O3 - на колона по 2 бас говорителя - 6", среда и пищялка - 70 лв/2бр
5. китарен ефект S-amp distortion - 100 лв
6. 2 бр тонколони 3 лентови - 10" бас, 5" среда, 4" пищялка,с филтри, вътрешна изолация с вата, облизовани, с пластмасови ъгли, щипки за кабелите, предпазни мрежи на говорителите, на 8 ома, 100W реална мощност, затворен обем - 46л. цена за 2те - 180 лв
за контакти - пишете тук, често съм във форума! нещата се намират в русе, за останалите населени места може да се ползва еконт за сметка на получателя. снимки нямам възможност да кача тук в момента.
Нещата се намират в град Русе. За повече информация и снимки пишете тук, често влизам във форума.
Нещата които нямат нищо общо със спецификата на форума съм ги разчистил Тук не е битак И определено не сме "колеги" |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 28, 2011 6:37 Заглавие: |
|
|
Марката на ламповия усилвател? _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 28, 2011 17:48 Заглавие: |
|
|
Марката на ламповия усилвател е МОНО 25 Човекът го е написал.Е,с малки букви е,но сега махна ли да му търсим  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|