|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
neron Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2011 21:01 Заглавие: Универсално ДУ "MAC" |
|
|
| Здравейте приятели!Имам гореспоменатото ДУ,налага ми се да го използвам,но съм му изгубил инструкцията за вкарване на кодовете.По-конкретно ако е възможно някой да ми припомни как се минаваше на режим "автоматично търсене на код".Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2011 21:48 Заглавие: |
|
|
MAK2000
1. Натискат се едновременно бутони VCR и SAT и се задържат, докато светодиодът премигне 3 пъти
2. Натиска се бутона за устройството, което ще се управлява, напр. TV - премигва 1 път
3. Натиска се бутон Р+ -премигва 3 пъти
4. Въвежда се началния код, от който да почне сканирането - напр. за телевизия е 1000, за VCR 2000, за SAT - 3000, за аудио - 4000, за останалите - 5000 - светодиодът премигва 1 път.
5. С натискане на Р+ започва сканирането - светодиодът премигва при всеки следващ код. При достигане на правилен код, устройството, за което търсим код, преминава в стендбай
6. Въвежда се така намереният код с бутон ОК
7. Във всеки момент от сканирането може да се провери кой код е излъчен последно, с цветните бутони - при натискане на червения бутон светодиода премигва толкова пъти, колкото е първата цифра от кода, зеленият бутон дава втората цифра, жълтият - третата цифра, а синият - четвъртата. Продължително светене без премигване означава нула. _________________ skype: radko56 |
|
|
 |
neron Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2011 22:19 Заглавие: |
|
|
| Златен си,благодаря ти!!! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 07, 2011 7:13 Заглавие: |
|
|
Само да вметна, че въпросния пулт ако е оригинален (полски) - името му е MAK.
Ако е надписан MAC, то става дума за китайско копие.
При него нещата уж са същите, ама не съвсем.
Възникват проблеми и неприятни изненади. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|