| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ikonoma Нов потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Юли 10, 2011 20:46 Заглавие: |
|
|
Тези в играчките си приличат с това дето търсиш само по външния вид.Няма да стане работата.Ток,четки,колектор,качество-огромна разлика.Най -добре отивай на моргата. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
zoro1 Нов потребител

|
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 10, 2011 21:46 Заглавие: |
|
|
Колата ти не се заключва само с моторчето.След него има редуктор.Какъв е проблемът да потърсиш нова машинка и да замениш старата?Кажи поне каква е колата,ще измислим нещо. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
ikonoma Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 10, 2011 22:39 Заглавие: |
|
|
Колата е Шкода, общ проблем на всички от VAG семейството. Веднъж разглобих бравите и моторчетата, почистих им колекторите от наслоения графит от четките с водна шкурка, изкараха малко повече от половин година и пак отказаха. Изглежда четките са посвършили.
Нова брава предполагам е баснословна цена, от моргата каква гаранция имам колко ще работи... Затова предпочитам да си ги направя.
В машинките на Рено Сценик има такива моторчета, абсолютно същите, но не ми се дават 20 лв за бройка за да ги пръсна.
линк
http://www.taligentx.com/passat/images/large/dlm_18_internal.jpg
http://www.agthompsonfamily.com/vw/DoorLocks6.jpg
П.С. Много ми е важно, ако можете да ми помогнете да намеря и микроключета, като тези в бравата. В Габрово не мога да намеря... |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 11, 2011 5:59 Заглавие: |
|
|
Ясно.Няма ли вариант да монтираш обикновена машинка някъде встрани от бравата?Старата се изолира.Правил съм това,но не помня на каква кола. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
ikonoma Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 11, 2011 7:46 Заглавие: |
|
|
Не съм се замислял, но никак ща. Все пак тази има повече екстри. Например: двойно заключване при заключване с ключ, т.е. при дърпане на вътрешната дръжка колата не се отключва, микроключета за сигнализация на таблото, колата не заключва, ако има отворена врата (по-точно лампата в купето не изгасва веднага) и т.н.
Оригинална брава струва не по-малко от 250 лв.  |
|
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 11, 2011 8:51 Заглавие: .... |
|
|
| В грешна посока си поел .... тия микреци не са само за индикация на таблото за отворена\затворена врата , явяват се и като комутатори за реверса на моторчето .До сега не ми се е налагало при ремонт на подобна брава да ги сменям , освен ако е повредено механично .Оправял съм ги само със спрей WD40 - почиства перфектно контактите и си заработва бравата отново. |
|
|
 |
ikonoma Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 11, 2011 11:25 Заглавие: |
|
|
| Да, вярно, прав си. Имам проблем с това за лампата на багажника, но там е малко по-различно. |
|
|
 |
chikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 11, 2011 11:43 Заглавие: |
|
|
| Би ли ми дал външните размери на това мототорче и ако са същите имам в неограничено количество. |
|
|
 |
|