| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jayka256 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 14, 2011 14:11 Заглавие: Grundig CUC6300 640 OIRT проблем със звука |
|
|
когато се включи телевизора нивото на звука (volume) е максимално. намалям го до приемлива стойност и след като превключа на друг канал то отново става максимално. имам усещането, проблема се крие в някаква памет, в която се съхранява стойността на това ниво. прегледах pdf-a и видях памет "at24c04". смених я но сега не мога да настроя каналите защото менюто липсва (появява се само меню за настройка на контраст яркост и цвят) като сложа старата памет каналите си стоят (заедно с менютата) но остава проблема със звука.
нещо ми подсказва, че трябва да програмирам новата EEPROM, така че да има меню и дай Боже да няма проблеми със звука. ако някой е запознат моля да сподели. правилно ли съм се насочил? да търся ли програматор или да търся проблема другаде. благодаря предварително
ето и PDF-ите на телевизора и паметта
http://www.4shared.com/document/WdtplVQO/Grundig_CUC6300.html
http://www.4shared.com/document/cFJzttTQ/atmel_a4_at24c04.html |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Юли 14, 2011 14:40 Заглавие: Re: Grundig CUC6300 640 OIRT проблем със звука |
|
|
| jayka256 написа: | | .... да търся ли програматор l |
Търси. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
dinko Опитен потребител

Регистриран на: 28 Ное 2005 Мнения: 603 Местожителство: СОФИЯ - СЛИВЕН
|
Пуснато на: Чет Юли 14, 2011 23:50 Заглавие: |
|
|
1во регулираш си звука колкото и необходимо ,
2ро натискаш ОК ,ОК два пъти бързо.
3то за всяка програма може да си настроиш различно ниво на звука. _________________ 0882 077 996 |
|
|
 |
jayka256 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 15, 2011 8:38 Заглавие: |
|
|
не става  |
|