Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос за ERTE и TELEKOM домофонна

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tamplier
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Юли 10, 2011 16:22    Заглавие: Въпрос за ERTE и TELEKOM домофонна Отговорете с цитат

Здравейте, колеги имам следната питанка, на входното табло ERTE клемата за захранване ако не се лъжа е N2 какво напрежение се подава, Защото имам намерение да използвам входното табло с централа на TELEKOM? Благодаря ви предварително.
От ден два се мъча но уви и най добрия ми резултат е да работи само говорителя. Дано някой да е правил такава хибридна система.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Minkov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юли 12, 2011 0:17    Заглавие: Re: Въпрос за ERTE и TELEKOM домофонна Отговорете с цитат

tamplier написа:
... на входното табло ERTE клемата за захранване ако не се лъжа е N2 какво напрежение се подава ....
Номерацията на клемите на входното табло ER-TE e по арабски тертип, т.е. от дясно на ляво и, ако не я виждаш изписана някъде, може и да се сдобиеш с дим Wink . Не занам коя клема си кръстил "2", но истинската "2" не е за захранване.
Ето схема на клемореда, четен от дясно на ляво:
- 13. Обща шина на бутоните;
- 1. +12V;
- 2. Микрофон;
- 3. Маса;
- 4. Говорител (през НЧУ).

То и да направиш някакъв разговор с централа TELECOM, ядовете ти с това табло започват от тук нататък Sad .
Успех.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
tamplier
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Юли 12, 2011 8:11    Заглавие: Отговорете с цитат

колега значи викаш че ще имам ядове ако ги свържа в една система?
Решил съм да монтирам в входното на ERTE разговорен модул на телеком и нещата ще се наредят.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Minkov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юли 12, 2011 19:57    Заглавие: Отговорете с цитат

tamplier написа:
... Решил съм да монтирам в входното на ERTE разговорен модул на телеком и нещата ще се наредят.
Да, това е най-добрия вариант.
Ако можеш разкарай това табло - след запрашване бутоните заяждат, не се връщат и някой все трябва да чопли по тях. БАЛКАНБИТ или стария модел на TESLA е вариант къде, къде по-по-най.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети