|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 01, 2011 14:25 Заглавие: Респромчета за продан - промо, само за 40 лв. |
|
|
Усилвателчето е моя изработка , като за донор беше кутията от Респром куалифон 101, който купих от тук. Усилвателя е само крайно стъпало, без тонкорекции, използвах половината от оригиналната платка на която има 6 превключвателя за входовете, един за лауднес и един за филтър. Самите крайни стъпала са на допълнителна платка, която си разработих аз, заедно със захранването и схемите за закъснение на включването на ОТ. Има и допълнителна малка платка за индикаторите. Крайните стъпала са с TDA2030, на двуполярно захранване +/- 12,7 волта. Схемата по която са правени е модифицирана от колега в аудио форума и е за 2050, но аз я реализирах с 2030. Свирна просто страхотно. Макар, че използвах копчета за лауднес и тон, най допре си свири без да включени. Задната планка е префасонирана и съдържа 5 входа с чинчове и 1 с "петица", която е комбинирана за REC/PLAY. Изходите за ОТ са тип щипки. Цената на ампчето е 40 лв.
Другият компонент е декче от същата серия. Попадна ми съвсем случайно, беше в ужасно състояние, но с малко повече труд и търпение се превърна в добре изглещата машинка, че даже и работи перфектно. Доколкото това е възможно за тези декчета. Липсваше пластмасата на капачето за касетата и врътките. Капачето го направих от тънък плексиглас, врътките са нови и са хромирани. Цена на декчето 15 лв.
Двете заедно за 40 лв.
Малко снимки за душата.... http://eltehno.snimka.bg/other/respom.615153
Нещата се намират в Свищов, за други места с Еконт за сметка на купувача.
Връска на ЛС, тук и 0876007767 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|