|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
aviator Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 18, 2011 15:11 Заглавие: компоненти продавам |
|
|
1.Продавам СВЧ транзистори КТ 920 А.
Цена : до 5 броя - 4.45 лв/бр.
от 5 - 10 броя - 4.20 лв/бр.
от 10- 15 броя (толкова са всичките )- цена 3.95 лв/бр.
2. Продвам стабилизатори на напрежение мА 7805 - корпус ТО 220.
цени: до 10 бр.-0.85 лв/бр.
от 10-30 бр.- 0.79 лв/бр.
над 30 броя-0.74 лв/бр.
Стабилизаторите са нови и ОРИГИНАЛНИ на MOTOROLA !
3. Продавам НОВИ ОРИГИНАЛНИ пултове (RC) за всички продавани марки и модели ТЕЛЕВИЗОРИ у нас.
Пултовете са ОРИГИНАЛНИ на производителя, а не са китайски , турски или полски.
Имам в наличност над 400 пулта. Не предлагам пултове за китайски или турски телевизори!!! Затова не мога да ги опиша персонално.
Ако някой има интерес-да ми направи запитване на лични съобшения с модела на дистанционното или на телевизора.
Цените варират от 25 до 45 лева(значително по-ниски са от тези във официалните сервизи).
Имам и голямо разнообразие от MB, Y-board, Z-board,Control board,power supply, invertors, и прочее части от плазмени телевизори и LCD-телевизори и монитори.
За Контакти: 0890 570 600
За всичко различно от обявеното в т.1 и т.2 питанията към автора на темата да стават само на PM,вместо да се разтягат излишни лакърдии на тема "това имаш ли го,нямаш ли го и колко струва" Няма нужда от подобни "сергии" |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
aviator Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 20, 2011 19:16 Заглавие: |
|
|
| Минус 5 бр.КТ920А , остават 10 бр. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|