| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivanivanov20 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 28, 2011 16:22 Заглавие: Проблем с авто-аларма |
|
|
Здравейте,
Поставиха ми на личния автомобил Audi A4 (1998 г. 1.6, 101 hp, седан) автоалармена система Saturn M6
В началото ми обещаха, че колата ще има функцията на самозаключване след няколко секунди ако съм натиснал неволно дистанционното и колата се е отключила. Но след като постави алармата и ми взе парите - работника ми каза, че колата нямала начин как да приеме тази функция и затова не може да се инсталира.
Вярно ли е това, че моя модел Audi A4 - не може да приеме функция на самозаключване?
Благодаря предварително! _________________ Блиндирани Врати Метални Врати |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 28, 2011 16:33 Заглавие: |
|
|
Глупости на търкалета. Функцията си е от самата аларма и тя се задава в програмните функции. Кажи им да ти я активират, да не се правят на шугави. Друг е въпроса ако незнаят как се прави и само са ти инсталирали алармата с функциите по дефаулт.
Поздрави. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 28, 2011 17:45 Заглавие: |
|
|
Ами явно не знаят как се прави това.Иначе е много лесно да се навържат жиците и да се приберат парите от хората.Връщай се при тях и ги карай да го правят. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
rolling_heads Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 28, 2011 20:16 Заглавие: |
|
|
мен ко питаш по добре не не се връщай там.
Освен ако не е да си искаш парите.
Толкова ли е трудно да ти каже "не мога" или е по лесно да те излъже? _________________ "Някои неща не могат да се обяснят"
Стара нигерийска поговорка |
|
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2011 4:50 Заглавие: |
|
|
Ооооо,това променя кардинално нещата! Иванов,защо не споменаваш това,ако наистина става въпрос за същият автомобил?Защото оправянето на вакуумно централно си е забавление отвсякъде,особено ако компресорът работи!И как да ти програмират самозаключването на колата,когато тя изобщо не може да се заключи??? _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
Zdravkicha Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2011 7:53 Заглавие: |
|
|
Имам същия автомобил - Audi A4 и ако я отключа от дистанционното на алармата но не отворя нито една врата или багажника след малко се самозаключва. Сменил съм до сега към 8-10 автомобила и на всичките си беше така. А моята аларма сега е някаква ефтина. Така че и аз мисля че нещо не са си довършили работата алармаджийте. . Имам друго питане. Когато си заключвам колата с ключ, при смъкнати стъкла и задържа ключа ми се вдигат стъклата. Но ако заключвам с дистанционното на алармата това не се получава. Дали е възможно да се направи и от нея да ми се вдигат стъклата?
Приятен ден на всички  _________________ Обичам надписа - made in Japan |
|
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2011 8:10 Заглавие: ... |
|
|
| Ами ако има реле за допълнителен канал, "ефтината аларма" може и да стане работата да вдига и стъклата....... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2011 8:27 Заглавие: |
|
|
Така е,може с допълнителен канал, а по-новите модели си я имат тази функция ( т.н."дълго заключване"),но тя е програмируема.Просто трябва да провериш каква е алармата ти за да се ориентирая по описанието и. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2011 8:37 Заглавие: Re: Проблем с авто-аларма |
|
|
| ivanivanov20 написа: | | В началото ми обещаха | За сетен път се убеждавам,че клиента винаги НЕ е прав _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
|