| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepimaistora Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 31, 2011 8:53 Заглавие: TV PANASONIC sh. Z-5 Преработка на TDA8361 до TDA8361 S7. |
|
|
Здравейте , понеже за толкова кратко време не мога да намеря оригиналния чип и ми трябва схема за преработката на чипчето без буквата. Със слагането на TDA8361 на телевизора екрана е свит и няма синхонизация . Ако някой се е оправял с тоя проблем моля нека сподели . _________________ Умният човек не казва и половината от това , което знае докато глупавия не разбира и половината от това , което казва.Лао Дзъ
|
| Върнете се в началото |
|
 |
valeri2636 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 31, 2011 10:20 Заглавие: |
|
|
| Ако 34 кр. e свободно, сложи R 47 килоома към него и 8 волта . Ако има съпротивление към 34 краче го махни. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юли 31, 2011 14:25 Заглавие: |
|
|
Колега сложих не помага пак същото на 34 крак има само кондензатор към маса. Моля давайте идеи. _________________ Умният човек не казва и половината от това , което знае докато глупавия не разбира и половината от това , което казва.Лао Дзъ
|
|
 |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 31, 2011 18:55 Заглавие: |
|
|
| TDA8362 S7 - 10 лв. втора употреба! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 01, 2011 14:26 Заглавие: |
|
|
Оправих телевизора на 34 крак е имало съпротивление 8.2к аз сложих 47к. и телевизора е налице благодаря на колегата valeri2636.
Цитат на mitachi:
Единствената разлика която съшествува е в съпротивлението R816 на 34 крак.В зависимост от различните интеграли трябва да е или 47к или 8.2к доколко си спомням.Но то ако не е с нужната стойност картината е с различни размери.Мисля че не е свързано с яркостта и контраста.Аз слагам каквото ми попадне/без пазбира се с букваА/.
Обаче пък се получи друг проблем след като пусна телевизора работи на кабелна неопределено време и угасва сам без сигнал на тунера работи без проблем времето на угасване е от 20сек до 2мин. _________________ Умният човек не казва и половината от това , което знае докато глупавия не разбира и половината от това , което казва.Лао Дзъ
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 01, 2011 22:48 Заглавие: |
|
|
Мерси ще си направя извода. _________________ Умният човек не казва и половината от това , което знае докато глупавия не разбира и половината от това , което казва.Лао Дзъ
|
|
 |
|