| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
woodoman Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 12, 2011 22:04 Заглавие: На какъв принцип работи посоченото устройство. |
|
|
Здравейте колеги онзи ден попаднах на този клип http://www.youtube.com/watch?v=la4CCQQNwzM&NR=1 и ми стана интересно. Опитах се да намеря информация за принципа на който действа устройството но не попаднах на информация. Лошото е че не ми остава много време за ровене в интернет по този въпрос затова Ви моля ако някой има информация по вапроса да ме насочи. Благодаря предварително за информацията.
Коригирай си заглавието с нещо по-смислено  _________________ Нека да си помагаме взаимно. Защото ако не си помогнем ние няма кой да ни помогне.
Последната промяна е направена от woodoman на Съб Авг 13, 2011 20:36; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 12, 2011 22:35 Заглавие: |
|
|
Ако държиш ръцете ти да си останат здрави не се занимавай с глупости. _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Авг 12, 2011 22:42 Заглавие: |
|
|
Благодаря за съвета но мен ме интересува принципа на ефекта. Нямам намерение да правя тази джаджа. _________________ Нека да си помагаме взаимно. Защото ако не си помогнем ние няма кой да ни помогне. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 12, 2011 22:56 Заглавие: |
|
|
| woodoman написа: | | ...мен ме интересува принципа на ефекта.... |
Принципа на ефекта е (сравнително) високочестотно излъчване. _________________ RemoteControls |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Авг 13, 2011 20:39 Заглавие: |
|
|
Извинявам се за допуснатата нередност.  _________________ Нека да си помагаме взаимно. Защото ако не си помогнем ние няма кой да ни помогне. |
|
|
 |
|