|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lucky72 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2005 11:28 Заглавие: help |
|
|
искам да попитам притежавам siemens CX65 на третия ден ( по-точно след второто зареждане) нещо се прецака исключисе сам след като го включих ми поиска PIN зададох му го но след като му дам ОК се исключва сам някой можели да ми каже от какво подяволите се получава това да ли е от самия софтуер или е или е някъкъв механичен дефект щото в магазина ми казаха че отзад там дето се вийдат едни теникий бил ударен а телефона е в гаранция кажете какво да правя или ми кажете колко да се претеснявам _________________ спрете земята искам да сляза |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2005 12:40 Заглавие: |
|
|
Eдиния вариянт е да не ти контактува добре батерията , за което и подложи нещо например хартия и пробвай а другия е възможно самата батерия да има проблем за което не е лошо да пробваш от друг телефон а това , че е нов няма значение и най накрая е възможно ако наистина е изпускан да изключва вследствие на удар може и като влиза в мрежа да дърпа гляма консумация. Пробвай тези вариянти това е което мога да предположа от разстояние!!!  _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2005 14:09 Заглавие: |
|
|
| Да, като получи PIN-а започва опит за комуникация с мрежата - провери контактите на батерията и на антената, може и крайното стъпало да се е прецакало.. :-/ |
|
|
 |
Sentinel Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2005 16:56 Заглавие: |
|
|
интересно, аз имам Motorola T192, която е пословична с (не)издръжливата си батерия, и той правече абсолютно същите номерца - зареждам го, махам зарядното, включва се, иска PIN, въвеждам го, търси мрежа и се рестартира .. ако си на MTel, може и да не от телефона .. щото ми е малко странно Siemens да има подобен проблем ... _________________ Ти държиш бъдещето на България в ръцете си!
надпис в мъжката тоалетна |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2005 18:08 Заглавие: |
|
|
а какво става като го пробваш с друга карта? това дали телефона иска или не иска PIN и самият PIN зависи от картата, както и мрежата към която се свързва. опитай се да почистиш контактита на картата. _________________ home studio |
|
|
 |
Sentinel Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2005 19:58 Заглавие: |
|
|
аз моя съм го пробвал и с Globul-ска карта, тогава пак не му държи батерията, не рестартира така, сякаш Мтел му изсмуква тока /оппит за шега/ ... а иначе телефона съм го почиствал и съм го преглеждал за механични повреди... във международните форуми видях, че тия мотороли имали проблем с термодатчика на батерията, но се си мисля че моя не е стигнал още до там
а колегата? _________________ Ти държиш бъдещето на България в ръцете си!
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 18:22 Заглавие: |
|
|
| Нищо общо няма PIN-a с контактите на картата, а с момента в който започва комуникация с мрежата. Също е възможно Globul и Mtel да имат различен по сила сигнал на определено място и с единия да забива, с другия да се свързва на достатъчно малка мощност и да не е проблем. Може да има проблем с батерията (ако се свързва с мрежа при захранване от charger+батерия), но по-вероятно да е крайното стъпало и антената.. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 21:58 Заглавие: |
|
|
| dreadx написа: | | Нищо общо няма PIN-a с контактите на картата, а с момента в който започва комуникация с мрежата. Също е възможно Globul и Mtel да имат различен по сила сигнал на определено място и с единия да забива, с другия да се свързва на достатъчно малка мощност и да не е проблем. Може да има проблем с батерията (ако се свързва с мрежа при захранване от charger+батерия), но по-вероятно да е крайното стъпало и антената.. |
при мене се свързва с мрежаа когато е на зарядното, но трябва батерията да "подпали" преди това, т.е. да се зареди малко и чак тогава може, иначе когато започне да рестартира, и като мушна зарядното положението не се променя ... |
|
|
 |
Sentinel Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 21:59 Заглавие: |
|
|
опа .. госта бях аз, извинявам се за което ... _________________ Ти държиш бъдещето на България в ръцете си!
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|