| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
xmaster Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 21, 2011 14:45 Заглавие: Търся софтуер за домашни кино SAMSUNG HT-UP30 |
|
|
| Търся софтуер за домашни кино SAMSUNG HT-UP30, може и за други модели. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 22, 2011 8:43 Заглавие: |
|
|
Ето, ама не пишеш за какво ти е? Не помня да ми се е случвало проблема да е във флаша. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
xmaster Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 23, 2011 1:11 Заглавие: |
|
|
Много ти благодаря колега! Сега ако някой ме открехне и как точно се инсталира ще се зарадвам много.
Нека да обесня все пак за какво ми е и каква ми е идеята. Идеята ми е да го инсталирам на ХТ-ТХ315 тъй като там нещо не ми допадат нивата на сигнала при слушане на аудио ЦД или тунер. При УП-30 е по-добре, а като гледам са с еднакъв хардуер общо взето. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 23, 2011 8:34 Заглавие: |
|
|
Ами това съм прочел директно от флаша. Тъкмо няма опасност да стане грешка и да спре да работи DVD-то. Четеш твоя флаш, запазаваш го. Пишеш тоя дъмп и виждаш какво ще стане. Ако не тръгне - връщаш си неговия. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
xmaster Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 23, 2011 10:54 Заглавие: |
|
|
| А би ли ми споделил как точно стават тези процедури тъй като съм все още невещ точно в теиз неща. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 23, 2011 15:03 Заглавие: |
|
|
Ами със сваляне на флаш чипа който е 48пина. После работа с програматор. Ама аз като гледам, няма да се справиш с тая работа. Пък и не си мисли, че като си приличат, софтуера е еднакъв или близък. Според мен, като заредиш това от UP30, най вероятно изобщо да не потегли DVD-то. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
xmaster Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 23, 2011 17:22 Заглавие: |
|
|
| Така с програматор няма да се занимавам. Не че има нещо трудно но не ми се занимва. Имах на предвид ако имаше варянт през поудъра да се качи. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 23, 2011 21:27 Заглавие: |
|
|
Не знам какво се разбира под думата "поудъра"? За първи път я чувам? Това е единствения начин да остане работещо устройството след неправомерна намеса. Опитах се да помогна, ама? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
prasse Опитен потребител

|
|
|
 |
|