|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 27, 2011 17:25 Заглавие: Търся схема на радиокасетофон SKR720 |
|
|
Това е един стар ГеДеРе-йски радиокасетофон, сглобяван и в България. Ако някой му има схемата да я прати. Вътре има инт. схеми A4100D, A4510D, A1818D. Проблема му вероятно е в тунерчето за FM, понеже само шуми и нищо друго. Та ми се иска да имам някаква схема на въпросното изделие. _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lz3dq Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 27, 2011 22:09 Заглавие: |
|
|
Имаш поща. _________________ (\__/)
(='.'=)
E[:]|||||[:]З
(")_(") |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 28, 2011 12:46 Заглавие: |
|
|
Благодаря много за схемата. Аз си знаех, че в РТЕ трябва да я е имало и мисля, че имах тия два броя, но явно съм ги загубил. Понеже чак сега сколасах да погледна сайта, намирам схемата след като вече съм отремонтирал, донякъде, приемника - ползвайки схемата на "Стереофоничен Музикален Център- МЦ221". Казвам "донякъде" заради това, че повредите излязоха две (като гледам не мога да проумея как се е случило!). Повредени са (по схемата) VT1 (SF325) - първото стъпало на FM модула, и освен това и ПКФ 10.7 (SFE225), който е извън модула, на основната платка. И понеже нямам такъв ПКФ, сложих един конд. 1nF - и пее та се къса. В случая имам въпрос - доколко е коректно да го оставам така или да си му търся ПКФ 10.7, понеже нямам такъв и не си спомням някога да ми е трябвал. Иначе не забелязвам някакво влошаване в радиоприемането, сравнявайки с един VEF221. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|