| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nebeto Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2011 4:03 Заглавие: свързване на усилвател към СД |
|
|
ЗДР.Решил съм да свържа един усилвател към СДто ми в колата дето няма изход за усилвател.Оня ден се пробвах да ги свържа и стигнах до пробле-СДто има стъпало ТДА7384А както се вижна на линка въм говорителите отиват по два кабела със сигнал с две полувълни,когато подам сигнал от тези кабели към усилватела само с единия кабел(едната полувълна) звука изобщо не ми хареса,останалата полувълна няма каде да подам понеже входа на усилватела е маса и "активен".дайте идеи как мове да се осъществи технологията.
тук |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2011 7:27 Заглавие: Re: свързване на усилвател към СД |
|
|
| nebeto написа: | ...има стъпало ТДА7384А както се вижна на линка въм говорителите отиват по два кабела със сигнал с две полувълни,когато подам сигнал от тези кабели към усилватела само с единия кабел(едната полувълна) звука изобщо не ми хареса,останалата полувълна няма каде да подам понеже входа на усилватела е маса и "активен".дайте идеи как мове да се осъществи технологията.
..... |
Ужас
Идеята е да зарежеш форумите и да наблегнеш сериозно върху познанията и образованието си в посока на електрониката (а и не само).
Целта на заниманието е да имаш поне някакво елементарно и основно ниво което би трябвало да не ти позволява писането на подобни ... бисери (да ги наречем макар, че са нещо съвсем друго). _________________ RemoteControls |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2011 15:14 Заглавие: |
|
|
Я отиди в някой сервиз да ти иазвадят изход на чинчове от СД-то.Както си тръгнал-скоро ще питаме защо СД-то вече не свири и дали е заминало крайното стъпало. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
nebeto Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2011 21:29 Заглавие: |
|
|
| само ми кажете трябва ли да се закачи по някой резистир или кондензатор нещопреди да зема ниския сигнал преди стъпалото на СДто. |
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Пон Авг 29, 2011 18:18 Заглавие: |
|
|
Извинявай че се мешам,ама като гледам какви въпроси задаваш съм сигурен 100% че няма да се справиш сам !!!!Ако продължаваш да го ръчкаш има голяма вероятнос да го опукаш CD.Сигнал се взима преди да постъпи в стъпалота на касетофона и се изнася с екранирани кабели отвънка.
Ако мислиш че ще можеш да се справиш сам ползваи схемата на самото стъпало. Ето ти я http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/T/D/A/7/TDA7384A.shtml
Трябва да запоиш на 11 и 12 краче ляв и дясен канал за изход а минус взимаш от 13 краче. По просто няма как да ти поясня
И все пак ако не си уверение в себеси НЕ СЕ ЗАХВАЩАИ
Всичко е на твоя отговорност  |
|
|
 |
|