|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
SurchO Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 11, 2005 18:04 Заглавие: GSM Motorola mpX-200 razkodirvane |
|
|
Здравейте..
Някой знае ли как се разкодирва GSM Mоtorola x-200 за да работи с българска сим-карта. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 20:42 Заглавие: |
|
|
Смарт клипа не ги поддържа,а Бокса за тях е много скъп иначе за Free забрави! _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
SurchO Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 18, 2005 2:02 Заглавие: |
|
|
| Aми ако го занесем в германос или нещо подобно дали може да ми го оправят и колко ли пари ще искат? |
|
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Съб Юни 18, 2005 8:26 Заглавие: |
|
|
За Gеrmanos не знам , но в някой сервиз да !!  _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
SurchO Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 0:39 Заглавие: |
|
|
ami v sofia neznam kade se namirat "nadejdni" servizi. Ne mi se nosi pri niakoi smotaniaci da go skapat... a towa za germanos mi go podmetna edin prodavach w mazagin za GSM-i. Kaza che tam si imat serwiz i shte mi go napraviat na miasto pred men  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|