|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
taralion Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 06, 2011 20:58 Заглавие: Търся схема за авто CD |
|
|
| Мой колега си взе наскоро лек автомобил Фиат Стило. На оригиналното CD не работи тунера. Поогледах го, но нищо. Има една спойка в тунера, която като се докосне с метал се чува смесица от станции приличащи на КВ. След премахване на външното влияние CD-то се запушва и не шуми. Сканира, но нищо. Рових из нета, но само за кодове за отключване става въпрос. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем ще съм му благодарен. Също и схемка ако се намира някъде ще е от помощ. CD-то е Португалска сглобка и излиза под номер: 2fcf-18c838-bf. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
taralion Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 07, 2011 0:18 Заглавие: |
|
|
| Свалях му капаците само. Марката е: "Visteon", което за мен нищо не ми говори. На тази страница има и снимка и описание на всички надписи http://www.omniauto.it/forum/index.php?showtopic=7492 . Не съм го разглобявал подробно, защото се ползва CD-то и си стои на колата. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|