Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Wireless антена и свързващ кабел

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
donangel
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Сеп 08, 2011 8:43    Заглавие: Wireless антена и свързващ кабел Отговорете с цитат

Здравейте,

Вчера ми доставиха тази wireless антена. Закупих я основно защото ми се иска да пробвам дали ще помогне за качеството на wireless мрежата ми. Живея в къща и ми се ще без да местя access point-а (който е в единия "край") да имам по-добро покритие в другия край Smile.

Проблемът, за който пиша, е следния: антената има къс кабел към нея и за да я включа в access point-а, ми трябва адаптор. Буксата ѝ не позволява да се сложи директно на местото на малката антена на access point-а.

Какви са ми вариантите? Най-идеалния би бил да се намери такъв кабел (може и много къс, може и само адаптор от едното в другото), но не ми се вярва чак такъв късмет? Access point-а е "стандартен", не помня сега точно модификацията му, но е от по-новите TP-LINK. Буксата му за антена е стандартна, т.е. ако отвия от повечето други access point-и, става и на този.

Съжалявам за лаишкия въпрос, но не ми е специалност Wink.

Предварително благодаря!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger MSN Messenger
ststefanov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Сеп 08, 2011 9:00    Заглавие: Отговорете с цитат

RTS имат такива кабели:

кв. Гео Милев бл.3-В
Телефон: +359 2 971 2020
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
donangel
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Сеп 08, 2011 10:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Обадих се, мисля че ще успеем да свършим работата! Благодаря много!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger MSN Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети