| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ognqn Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 21:10 Заглавие: Blaupunkt StockholmRCM126-проблем с Key Card?!? |
|
|
Здравейте всички,тоя Блаупункт ми е подарък,защото го отписаха,но ''надеждата умира последна ''нали? .
Въпроса ми е следния:колко са пинчетата които контактуват към картата със секретния код?На лентовия кабел виждам 6 писти,а имам 4 здрави пинчета!Струвами се че две са счупени-дали съм прав??За първи път отварям такъв касетофон.Някой е ръгал здраво картата-надрана е вече и е счупил тия контактни пластинки -тъй си мисля,но не ги намерих.По болчетата личи че е отварян.А касетофона направо е като нов.В Германия е работел и са дали за него 30Е.
Като го включа си светва нормално но изписва грешка в картата.
Ако попадна на друг подобен Блаупункт,дали мога да му ползвам карт четеца?
И ако някой има и не му трябва,нека се обади?!?
Поздрави !!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 21:12 Заглавие: |
|
|
имаш 2 счупени.Трябва да са 6  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 21:25 Заглавие: |
|
|
Това радио може да се направи да работи без карта. Ако прочетеш ЕЕPROMA на процесора ще ти кажа какво да промениш за да стане. _________________ Отдел за борба с "бъговете" по електрониката. |
|
|
 |
ognqn Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 21:40 Заглавие: |
|
|
| kostadin iantchev написа: | | Това радио може да се направи да работи без карта. Ако прочетеш ЕЕPROMA на процесора ще ти кажа какво да промениш за да стане. |
Нямам технически средства да прочета еепрома,но идеята е много добра!Кой чип е еепрома,все пак? |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 21:47 Заглавие: |
|
|
Щом питаш кой чип е по добре не го бутай.опитай да си оправиш перата за картата щом я имаш. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
ognqn Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 10:56 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: | | Щом питаш кой чип е по добре не го бутай.опитай да си оправиш перата за картата щом я имаш. |
Затова е форума,да питаме и да обменяме опит.Аз нямя да тръгвам с поялника.Искам да разбера кой е чипаЕЕпром,за да разпитам кой в малкия ни град има,ако въобще има програматор.Картата е доста надрана и може и да не тръгне с нея!Гледам с тътрсачката в нета какво представляват някои ИС в момента и се уча  |
|
|
 |
кк Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 11:55 Заглавие: |
|
|
| ognqn написа: | | bai_tishan написа: | | Щом питаш кой чип е по добре не го бутай.опитай да си оправиш перата за картата щом я имаш. |
Затова е форума,да питаме и да обменяме опит.Аз нямя да тръгвам с поялника.Искам да разбера кой е чипаЕЕпром,за да разпитам кой в малкия ни град има,ако въобще има програматор.Картата е доста надрана и може и да не тръгне с нея!Гледам с тътрсачката в нета какво представляват някои ИС в момента и се уча  | На някои модели еепрома им е в процесора а щом имаш картата нищо най-просто е да запоиш директно 6те жици към нея и да я залепиш на капака отвътре. |
|
|
 |
ognqn Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 12:24 Заглавие: |
|
|
ZC410660CFU-това ми е процесора и в него трябва да е Еепрома.
Ще пробвам да запоя картата!
Благодаря на всички отзовали се!!! |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 13:04 Заглавие: |
|
|
| Как ще запоявате картата.Толкова ли не можеш да измислиш две крачета.А процесора се чете със специална програма.четенето ти е необходимо за да елиминираш картата както каза Тишо.Кода се смята много лесно.Не се сърди че не ти обясняваме но ако прочетеш из форума ще видиш че голеги с дългогодишен опит не се хващат (защото знаят какво може да стане).Трудно е такова нещо да се обяснява с писане. |
|
|
 |
ognqn Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 13:30 Заглавие: |
|
|
Опасно е за картата да я нагрявам,зная,но тия крачета са особенни.Ще взема да потърся от друг касетофон Блаупункт с карта и ако не намеря тогава с поялника.
Благодаря! |
|
|
 |
|