| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dra6ko Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2011 22:03 Заглавие: Re: Боя за крушки |
|
|
В тези цокли няма ли LED заместители ? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
kabel Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 15, 2011 0:10 Заглавие: |
|
|
| Преди много години вземахме от конрад.Мисля че още се предлага.Държи на висока температура проверено. |
|
|
 |
dra6ko Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 17, 2011 9:05 Заглавие: |
|
|
Цената е доста,последно гледам по 2-2.50лв за бройка.
Днеска ще мина през конрад и ще проверя. |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2011 6:31 Заглавие: |
|
|
Проблема е че боята трябва да се задържи на стъклото.Обикновенно стъклото се оцветява още по време на производството му.  _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2011 10:15 Заглавие: |
|
|
В КОНРАД имаха боя за крушки-прозрачна,беше много добра.Не знам дали още я предлагат,но ако я има-струва си.А специално за такива лампички с малка мощност мовеш да си направиш сам боя,като единственият проблем създава жълтият цвят.Купуваш си нитроцелулозен лак,прозрачен естествено,отделяш малко количество,примерно 50 грама в кутийка и изпразваш в лака пълнител от химикалка-син,червен и зелен-под път и над път!Мисля.че имаше някъде из китайските магазини едни бурета с по 12 цвята,ако намериш такъв-там задължително ще има и жълто!Разбъркваш лака и проверяваш цвета-ако ти се струва бледо,още един пълнител и така докато си приготвиш всички цветове.Почистваш добре балончетата на лампите с коресилин и една по една ги топваш в лака.Мове да ги вържеш предварително с проводници,за да ти е лесно да ги наредиш да съхнат.Ако трябва,след изсъхване на първия слой операцията се повтаря.Поради ниската температура на балоните-лампичите са си само 2W- лакът издържа с години.За големи лампи обаче номерът не става -опитвал съм с миньонки 15W-изгаряха. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
|