|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
remthename Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2011 20:58 Заглавие: Мултивибратор за начинаещи |
|
|
здрасти, на всички искам да ви помоля ако можете да ми дадете графичния оригинал на схемата и както някои съвети как да изработя платката, защото уча в Механото гр. Бургас и съм със специалност Компютърни мрежи, ще ни ги обесняват тези работи, но искам да съм няколко крачки пред другите, ако може обяснете ми етапите стъпка по стъпка... благодаря предварително  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2011 21:31 Заглавие: |
|
|
| Отваряш GOOGLE, цъкаш ИЗОБРАЖЕНИЯ, пишеш multivibrator и си избираш една от мноогото схеми на мултивибратори. |
|
|
 |
remthename Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2011 21:32 Заглавие: |
|
|
| това ясно, а платката как да я изработя? |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2011 21:44 Заглавие: |
|
|
ЦЪК и четеш.
Ако за първи път правиш платка сигурно няма да ти се получи, но с много опити ще се научиш.
Ако и с електрониката се сблъскваш за първи път, мултивибратора ти сигурно няма и да тръгне, но не се отчайвай. Четеш, пробваш, четеш, пробваш и така нататък. Трудно е ако нямаш понятие от материята, а да искаш да направиш нещо и да стане от раз. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|