|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2011 13:56 Заглавие: Продавам мини HIFI компонент KENWOOD |
|
|
Закупена е преди няколко часа от един от най-коректните за мен търговци в тази насока но плановете ми се промениха и ми остава излишна. Цената която дадох за нея е 100лв. без транспортните разходи който бяха 12тина лева. Комплекта евключва 2 те тонколони които имат козметични забележки но са технически в перфектно състояние, усилвателя ( ресивер ) , CD плеара който има забележки при четенето на кой дискове. Лазерната му система е KSS-213 и дистанционното управление което не е оригиналното но управлява основните функции.
Цената която и търся е 100лв като до края на седмицата е 90лв за всичко. Работя с куриери ако се налага да се изпрати някъде извън Варна. За повече информация на ЛС или 0886811477
Актуални снимки:
- 1 -
- 2 -
- 3 -
http://manuals.kenwood.novenaweb.info/languages/NL/support/manuals/R-DP-X-SG7.pdf
p.s. Запазена за момента. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Чет Сеп 22, 2011 15:37 Заглавие: Re: Продавам мини HIFI компонент KENWOOD |
|
|
Обявата е за коша, уредбата е продадена. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|