Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам говорители.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
martinel40
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 07, 2012 20:16    Заглавие: Продавам говорители. Отговорете с цитат

Привет на всички. След проблемите които имам с майка ми заради тонколоните ми, реших да отстъля и да ги продам, но при липсата на интерес на целите тонколони, реших да продам говорители Smile
Говорителите са :
RFT L3511 12инча, 50W на 4 Ома 1 брой Цена : 60лв Говорителя е в перфектно състояние ползвал съм го за нискочестотен с филтърче. (говорителите са два, но другия не е в добро състояние )
RFT L3515 12инча, 50W на 4 Ома 2 броя Цена : 60лв Говорителите са в перфектно състояние ползвал съм ги за средните честоти.
За контакти : 0885629389/0879331062 Мартин Тодоров, skype : martinel40_94 или ЛС
Говорителите се намират във Варна, но не проблем да се пратят по Еконт.
При закупуване на всичките говорители цената е 140 Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети