| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
buhal Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 14, 2005 20:38 Заглавие: Сименс Гигасет 100-проблем с набирането |
|
|
Телефонът е на 5 години без малко и от няколко месеца постепенно почна да набира все по-трудно и по-трудно. Проблемът е в копчето за набиране - трябваше да се натиска все по-силно и накрая отказа. Отворих го, почистих със спирт платката и клавиатурата /гумена/, но не видях нищо необичайно. Моля за съвет къде да търся повредата. _________________ Иде ми да се обеся...
на някоя по-височка на врата. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 14, 2005 22:14 Заглавие: |
|
|
| Залепи изрязани кръгчета от цигарен станиол върху гумичките ,които не работят. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
mmanev Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 14, 2005 23:58 Заглавие: |
|
|
Проводящата гума сигурно се е износила вече.
Ето един линк в подкрепа мнението на ELP.
http://monitor.espec.ws/section6/topic14776.html
Там има и други добри методи за възстановяване на клавиатура.
С уважение М.Манев. _________________ Не греши само този, който нищо не прави! |
|
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Сря Юни 15, 2005 8:16 Заглавие: |
|
|
Само бутона на набирането ли не работи или цялата клавиатура не разбрах! Има много ефикасен начин .Аз взимам от стари телефони бутоните на самите платки или пуканки както им казваме изрязвам си колкото бройки ми трябват те си имат залепващо фолио от доло и ги залепям на развалените клавиши .Става много добре!!  _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
buhal Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 15, 2005 19:50 Заглавие: |
|
|
Само бутона за набиране отказа. Пробвах със станиол от шоколад /защото не пуша / Залепна с моментно лепило Хенкел. дано да е задълго.Ако пак откаже ще търся станиол от цигари. Или пък може би му е дошло вече времето да си купя нов
Засега работи супер, благодаря на всички! _________________ Иде ми да се обеся...
на някоя по-височка на врата. |
|
|
 |
|