| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
smdsg Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2011 12:15 Заглавие: Устройство за излъчване на постоянна честота??? |
|
|
| Здравейте интересува ме възможно ли е да се направи устройство което за излъчва постоянно честота от 60hz? Нужно ми е за един часовник, който отброява времето според честотата която взима от един мотор. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2011 12:26 Заглавие: |
|
|
| Може, но дай повече подробности, например как часовника "взима честотата" от мотора. |
|
|
 |
smdsg Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2011 12:32 Заглавие: |
|
|
| Часовника има букса с 4 изхода 2 захранващи и другите два май са за чистотата, поне така ми го обясни едно момче и каза че ми трябва някаква такава машинка която да симулира все едно има мотор |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2011 15:00 Заглавие: |
|
|
| Я дай някоя и друга снимка на този часовник да го видим що за чудо е. |
|
|
 |
smdsg Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2011 16:59 Заглавие: |
|
|
| В момента нямам снима и нямам възможност да го снимам, защото е във Варна-. И все пак много трудно и скъпо ли ще излезе такаво устройство което да има два изхода които да се вържат към часовника с постоянни 60hz? |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2011 17:09 Заглавие: |
|
|
| Скъпо - не знам ,но трудно - при тази информация ,която си дал -да ! Това напрежение освен параметъра честота има и стойност (V) товароспособност (А) ,все неща които ако не са изпълнени 100% часовника ти няма да работи ,или ще изгори . Препоръчвам ти да си викнеш специалист ,който да направи измервания на съответните напрежения и консумации и да ти свърши работата . В противен случай темата ще се провлачи на 3-4 листа без особен ефект ,или ще замине в коша ! |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2011 17:20 Заглавие: |
|
|
| За момента още не е ясно какво ще е устройството. Информацията, която даваш е много оскъдна и не върши работа. Какъв е този часовник, за какво се използва, какъв е този мотор, от който часовникът "взима честота" (ако въобще е мотор). Обикновено моторите се използват за да въртят нещо. Явно и ти не си наясно какво искаш. Трябва да дадеш смислена информация, иначе темата вероятно ще бъде заключена или пратена в коша. |
|
|
 |
smdsg Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2011 17:25 Заглавие: |
|
|
| Всъщност сега видях че не съм написал, часовника е от honda hx 630, двигателя го взехме с малък проблем през ebay и го отсранихме. Сега искаме да използваме часовника(брояча) за друга цел, тъй като няма как да го монтираме както беше на хондата искаме да го побългариме, иначе такива устройства има по 30-тина долара, но пак и тях трябва да ги преправяме. |
|
|
 |
|