| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Фани Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 15:09 Заглавие: Автокасетофон Aifa Romeo |
|
|
Здравейте колеги, Касетофона е със код, кода го имам , модела е
PU 9907A -Alfa Romeo -CLARION без памет .Моля ви кажете как да го накарам да ме допусне да вкарвам кода? беше вкл. повече от 2 часа. Предварително благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
saaemo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 15:21 Заглавие: Re: Автокасетофон Aifa Romeo |
|
|
| Фани написа: | Здравейте колеги, Касетофона е със код, кода го имам , модела е
PU 9907A -Alfa Romeo -CLARION без памет .Моля ви кажете как да го накарам да ме допусне да вкарвам кода? беше вкл. повече от 2 часа. Предварително благодаря! |
Има памет 93C46 smd търси я в тунера и прати дъмпа да го нулирам |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 15:23 Заглавие: |
|
|
Мисля,че този касетофон има външна памет smd 93c46,на която изводите не бяха като обикновенните и при четене се губеше записа.
А за да те пусне за да вкараш код пробвай да натиснеш "BND" _________________ Димитър |
|
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 20:37 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | smd 93c46,на която изводите не бяха като обикновенните и при четене се губеше записа.
|
Това означава че би трябвало да бъде 93c46x (завъртяна). При правилно свързване на изводите четенето и записа не са проблем. |
|
|
 |
FANI SIRAKOVA Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 18, 2005 11:01 Заглавие: |
|
|
Колеги памет няма ! Но явно съм била нетърпелива след около 1ч. +2та други ме допусна да вкарам код! серията е CL...... .Благодаря на всички! Когато ви се "губи " при четене значи е сваляна със " пони прог" а се качва със друг програматор например "Испа" тогава се завърта  _________________ Има и мъжки момичета... |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Юни 18, 2005 19:18 Заглавие: |
|
|
Всеки програматор който пише 9346 може да "завърта"байтовете  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Пишеме глупости.... Гост
|
Пуснато на: Съб Юни 18, 2005 22:43 Заглавие: Пишеме глупости.... |
|
|
| FANI SIRAKOVA написа: | Колеги памет няма ! Но явно съм била нетърпелива след около 1ч. +2та други ме допусна да вкарам код! серията е CL...... .Благодаря на всички! Когато ви се "губи " при четене значи е сваляна със " пони прог" а се качва със друг програматор например "Испа" тогава се завърта:?:  |
ЕЕЕ по-голяма простотия не бях чувал .... a твоита ipsa е сkъпата версия на seeprog  |
|
|
 |
|