|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
free_style Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2011 10:20 Заглавие: Продавам: HDMI V1.3 1x2 2-Output Splitter (100~240V AC) |
|
|
Здравейте,
Преди няколко седмици си поръчах сплитер за HDMI сигнал от популярния сайт Deal Extreme. В последствие осъзнах, че устройството, което ми е необходимо е по-скоро HDMI switch, защото целта ми е да предавам на телевизора избран от мен сигнал - този на компютъра или този на DVD-то. В този ред на мисли, устройството ми стана излишо.
Въпреки всичко, то е с добо качество и напълно отговоря на обявата в DX. Ако някой се нуждае от устройство, което да разделя един HDMI сигнал на два, нека да пише.
Цената, която искам е същата като тази на сайта 44 лв. Разходите за доставка са за сметка на купувача!
Ето, повече детайли за самия продукт от сайта на DX: http://www.dealextreme.com/p/hdmi-v1-3-1x2-2-output-splitter-100-240v-ac-29770
Устройството се намира в гр. София, но може да бъде изпратено в цялата страна със спедиторска фирма. Доставката няма да излезне много тъй като е 200-300 гр. и е малко по ръзмер.
За връзка с мен:
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|