| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
PUG Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 11, 2011 22:57 Заглавие: Говорители - свирят тихо |
|
|
Взех си едни нови говорители 10инчови някакви измислени Китайчета!Сложих ги в колата на 4х35В обаче свирят много тихо почти не свирят..уж са басови пък ни бас ни свирят мисля че са мах300В дали може да не свирят щото са за усилвател ли и аз не знам?Имате ли идея преди бях с ЕДНА Българcка отзад и свиреше и вадеше много по-добър бас от тези 2те..и предните заводските дънят много по-добре  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sword Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2011 11:06 Заглавие: |
|
|
| Тез новите може и 500вата да са ама чувствителноста като им е много ниска и така става.За колата като купуваш говорители първо тази характеристика гледай-еди колко си дб/ват на метър .Колкото е по-високо ,за предпочитане над 90-92,толкова по-силно ще свирят на касетофона ти в колата ,иначе трябва допълнителен усилвател за да ги клати. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2011 17:32 Заглавие: |
|
|
| Да бе ,те китайците дават всички характеристики ,па и да дават ,кой да знае дали са истина . Нищо няма да гледаш ,ами отиваш и на място пробваш ,друг вариант няма . А с тези - какво ? Прецакан си и толкова ! |
|
|
 |
sword Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2011 18:07 Заглавие: |
|
|
| Аз писах за характеристики на сериозните марки да гледа,пък за китайците истината е както е казал elp проба на място щото даже един модел говорители един с друг не са еднакви. |
|
|
 |
|