| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
xmaster Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 15, 2011 15:02 Заглавие: аудио система SAMSUNG MM-DG35 - изгоряло захранване |
|
|
Здравейте съфорумници!
Дойде въпросното аудио от клиент. Дефектирало Захранване, половината СМД резистори са опелелени и не се знае какви са, полевака също не е ясен. Моля някой ако има схема нека да ми я изпрати. Номер на шаси не пише никъде или поне аз не виждам. Захранването е изградено с 8 пин-а ПВМ и транзистор. Същия такъв е пръснат. Може да м иер от полза и схема на друга аудио система на марката изградена с имулсно захранване. Примерно с всички домашни кина ползват една и съща схема на захранване. Там само че е друга.
Благодаря Ви. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
xmaster Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2011 0:52 Заглавие: |
|
|
Колега съгласи се че ще е трудно да извадя по този начин схемата...
Платката е изцяло с СМД и всичко е адски наблъскано... Ако беше едностранна ОК но не е. Нямам това време и нерви а и не мисля че ще правилно.
Много моля за схема някой ако има на уреда. Само по този начин би станало според мен. Мисля че ще е полезно тъй като има 4-5 модела системи от тая серия, които тепърва почват да излизаш от гаранция и според мен ще се наложи след време и на друг в форума тази помощ. Дай боже до тогава да има снемано развитие. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2011 8:37 Заглавие: |
|
|

Последната промяна е направена от emoome на Пон Ное 21, 2011 19:29; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
xmaster Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 21, 2011 15:33 Заглавие: |
|
|
Кажете сега какво искате, да си платя ли за схема? ОК. Някой ще намери ли?
Може би не виждате когато на човек му трябва нещо за помощ а гледате да се заяждате... |
|
|
 |
|