|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kptbg Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 14, 2011 19:26 Заглавие: JVC AV-21MF11SEF - включва защита |
|
|
Телевизора е JVC сглобен в Полша на около 5-6 години.Проблема му е, че като го включа започва едно цъкане, като че ли се опитва да тръгне, ама не. Черен екран и никакъв друг звук освен цък,цък,цък с интервал 2-3 пъти в секунда.
Ето малко повече информация
модел:AV-21MF11SEF
шаси: 11АК30А11
Сменени са високоволтовия транзистор(Q603) със BU808DFX и електролита C613 със 10mf 63V. Проблема е същия без никаква промяна.
Ще съм много благодарен ,ако можете да ме насочите къде е проблема и как да го реша сам.
Иначе ще ходи на сервиз, а там вече става финансово сложно. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kptbg Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 17, 2011 17:11 Заглавие: |
|
|
Благодаря за дружелюбното местене в кошчето, оправих се и без помощ...
Смених D805, C634, C833 поствам за всеки случай, защото може да е от полза за някой като мене, къде може да се оправи за 1 Лев отколкото да даде 20-30 лева за "професионален" сервиз...
И аз благодаря че се запозна и спазваш правилата за оформяне на тема Няма да е лошо и първо да научиш имената на частите пък после да разтягаш дървените си философии на тема професионализма на сервизите,щото в момента погледнат отстрани будиш нещо средно между смях и съжаление с постовете си За поста си получаваш разбира се и официално предупреждение |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|