|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ohdan Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 16, 2011 15:51 Заглавие: въпрос за телевизор |
|
|
Въпросът ми е с какъв кабел да включа горе споменатия телевизор към приемника за Булсат след като този който работи до сега е на ремонт и се налага да включа този който разполага само с тези входове
http://prikachi.com/images/410/4046410s.jpg
Коригирай си заглавието с нещо по-смислено |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 16, 2011 16:03 Заглавие: |
|
|
Толкова ли е трудно след като питате нещо да напишете тема по нормален начин
Какво трябва да се досещаме от тази картинка?
Че това е телевизора с който разполагаш сега ли?
Че с преметнатия върху него SCART кабел предишния телевизор е бил включен към приемника на Булсат?
Какъв е конкретния Булсат защото ползват различни приемници?
Какви изходи има той?
Ако SCART кабела ти е вършил преди работа, сега ти трябва scart chinch, ако това на телевизора са входове. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
ohdan Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 16, 2011 17:52 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | Толкова ли е трудно след като питате нещо да напишете тема по нормален начин
Какво трябва да се досещаме от тази картинка?
Че това е телевизора с който разполагаш сега ли?
Че с преметнатия върху него SCART кабел предишния телевизор е бил включен към приемника на Булсат?
Какъв е конкретния Булсат защото ползват различни приемници?
Какви изходи има той?
Ако SCART кабела ти е вършил преди работа, сега ти трябва scart chinch, ако това на телевизора са входове. |
Благодаря ти МНОГО ама МНОГО..!! - и, се ИЗВИНЯВАМ за неправилното заглавие и не точно зададеният въпрос на който въпреки всичко успя да разбереш абсолютно всичко за питането ми Да си призная , винаги когато ми се налага да търся помощ от този сайт , винаги съм скептично настроен че ще получа отговор и винаги ми премествали темите заради заглавието , като че ли по важно е какво е то а не от каква помощ се нуждае човек Никога в който и да е друг сайт не са се отнасяли по този начин към мен, а те са доста към които се обръщам за помощ тъй-като колкото и да не съм вещ в някои (не казвам всички) неща, обичам сам да се справям с нещата които искам да поправя или направя и съм доволен че ги има такива сайтове и мисля че точно това е и целта им Защото ако всеки знаеше всичко едва ли щеше да ги има?
Пак БЛАГОДАРЯ!!
Получаваш официално предупреждение за демонстративно неспазване на модераторска забележка,на правилата на форума въобще,както и за целия ненужен пасквил който си написал |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|