|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ergon Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 14, 2005 16:21 Заглавие: За метода с принтера |
|
|
А защо не се използва хартията да пренесе тонера, но без да се изпича - изключва се печката на принтера.
С електрическо поле да се нанесе върху платката - медната основа да се използва за полюс , а над хартията, която е плътно долепена до фолиото, на известно разстояние и
другия полюс - би трябвало да падне почти цялото количество тонер.
След това загрявамемедната основа и тонера се изпича .
Само не знам фолиото върху което трябва да получим образа с положителен или отрицателен потенциал трябва да бъде?
Извинявам се, не пуснах темата където трябва ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2005 22:24 Заглавие: |
|
|
Действай и пиши, ако има резултати! _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
Ergon Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 11:44 Заглавие: |
|
|
| Знае ли някой какво трябва да бъде напрежението и на плочата върху която ще е образа какъв трябва да бъде поляритета. Предполагам че напрежението зависи от разстоянието между двете плочи - мисля че ще бъде около 5мм. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|