| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 16:01 Заглавие: BEKO 12.6 |
|
|
| Колеги някой да се е сблъсквал със шаси 12.6 но процесора е SDA5535-A070 а не 049 Трябва ми бин за този запис От направените експерименти установих че със запис за 049 тръгва но неработи добре със празна памет не тръгва Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 16:30 Заглавие: |
|
|
Опитай с това-пак е за 049 но може и да работи _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 16:37 Заглавие: |
|
|
| Бай Тишане благодаря ти но в момента на бюрото са два апарата един до друг сменям процесори и памети и се оказва че 049 работи със неговата си памет със другата неиска 070 не работи и със двете когато сложа празна 049 тръгва с намален размер но работи 070 не Проблема е да установя дали окончателно съм за процесор или ще мина само със презапис Все си мисля че апарата е гръмотевичен защото не му работеше и фотоприемника и при тия фири не може да бъде друго макар че нямаше опушено никъде |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 17:44 Заглавие: |
|
|
както кзваш щом приемника не работи твърде вероятно е да е и проца.В сервиза имам работещи записи оито съм свалял от тв. но май всичко е за 049.Не знам дали 070 ще тръгне със запис за 049.  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
cecostar Опитен потребител

Регистриран на: 15 Май 2003 Мнения: 293 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 19:51 Заглавие: |
|
|
Какво означава "не работи добре".
Идвата процесора трябва да работят,без да презаписваш памет - взаимнозаменяеми са напълно.
Какво точно прави телевизора. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 21:34 Заглавие: |
|
|
| Торетично може и да се заменят но прочети какво съм написал малко по горе за въртенето на памети и процесори и то работещи |
|
|
 |
RAI Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 13:11 Заглавие: |
|
|
Имам същият случай-отлежава.Процесорите за еднакви.Пробвам с над
10 записа на паметта.Сменяни-проц.видеопроц.тунер! и не знам вече
какво-идейна криза.Като изплуваш се обади,защото аз чакам втори та-
къв телевизор.Успехи и поздрави!
RAI |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 21:43 Заглавие: |
|
|
| fishev написа: | | Бай Тишане благодаря ти но в момента на бюрото са два апарата един до друг сменям процесори и памети и се оказва че 049 работи със неговата си памет със другата неиска 070 не работи и със двете когато сложа празна 049 тръгва с намален размер но работи 070 не Проблема е да установя дали окончателно съм за процесор или ще мина само със презапис Все си мисля че апарата е гръмотевичен защото не му работеше и фотоприемника и при тия фири не може да бъде друго макар че нямаше опушено никъде |
Приятелю, и аз съм на мнение, че двата процесора са абсолютно еднакви и взаимозаменяеми. Слагал съм 070 на мястото на 049 и си работи без никакъв проблем. Според мен процесора и паметта на 070 са ти дефектни и затова така се получава. Смени процесора 070 с 049 и му сложи нова празна памет (или с бин за 049) и телевизора трябва да тръгне. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 22:05 Заглавие: |
|
|
Приятелю това е направено слагах 049 със запис за нея работи с празна тръгва с намален размер Но съчетанието дефектен процесор ,памет и фото приемник отива на отказ на гаранция  |
|
|
 |
|