Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

BEKO 12.6

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 16:01    Заглавие: BEKO 12.6 Отговорете с цитат

Колеги някой да се е сблъсквал със шаси 12.6 но процесора е SDA5535-A070 а не 049 Трябва ми бин за този запис От направените експерименти установих че със запис за 049 тръгва но неработи добре със празна памет не тръгва Благодаря предварително
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 16:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Опитай с това-пак е за 049 но може и да работи
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 16:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Бай Тишане благодаря ти но в момента на бюрото са два апарата един до друг сменям процесори и памети и се оказва че 049 работи със неговата си памет със другата неиска 070 не работи и със двете когато сложа празна 049 тръгва с намален размер но работи 070 не Проблема е да установя дали окончателно съм за процесор или ще мина само със презапис Все си мисля че апарата е гръмотевичен защото не му работеше и фотоприемника и при тия фири не може да бъде друго макар че нямаше опушено никъде
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 17:44    Заглавие: Отговорете с цитат

както кзваш щом приемника не работи твърде вероятно е да е и проца.В сервиза имам работещи записи оито съм свалял от тв. но май всичко е за 049.Не знам дали 070 ще тръгне със запис за 049. Rolling Eyes
cecostar
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 19:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво означава "не работи добре".
Идвата процесора трябва да работят,без да презаписваш памет - взаимнозаменяеми са напълно.
Какво точно прави телевизора.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 21:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Торетично може и да се заменят но прочети какво съм написал малко по горе за въртенето на памети и процесори и то работещи
Върнете се в началото
RAI
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: SMOLIAN

МнениеПуснато на: Пон Юни 20, 2005 13:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам същият случай-отлежава.Процесорите за еднакви.Пробвам с над
10 записа на паметта.Сменяни-проц.видеопроц.тунер! и не знам вече
какво-идейна криза.Като изплуваш се обади,защото аз чакам втори та-
къв телевизор.Успехи и поздрави!
RAI
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пон Юни 20, 2005 21:43    Заглавие: Отговорете с цитат

fishev написа:
Бай Тишане благодаря ти но в момента на бюрото са два апарата един до друг сменям процесори и памети и се оказва че 049 работи със неговата си памет със другата неиска 070 не работи и със двете когато сложа празна 049 тръгва с намален размер но работи 070 не Проблема е да установя дали окончателно съм за процесор или ще мина само със презапис Все си мисля че апарата е гръмотевичен защото не му работеше и фотоприемника и при тия фири не може да бъде друго макар че нямаше опушено никъде

Приятелю, и аз съм на мнение, че двата процесора са абсолютно еднакви и взаимозаменяеми. Слагал съм 070 на мястото на 049 и си работи без никакъв проблем. Според мен процесора и паметта на 070 са ти дефектни и затова така се получава. Смени процесора 070 с 049 и му сложи нова празна памет (или с бин за 049) и телевизора трябва да тръгне.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Юни 20, 2005 22:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Приятелю това е направено слагах 049 със запис за нея работи с празна тръгва с намален размер Но съчетанието дефектен процесор ,памет и фото приемник отива на отказ на гаранция Sad
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети