Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам панел LG 37LD465

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
stoian80
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 30, 2011 21:57    Заглавие: Купувам панел LG 37LD465 Отговорете с цитат

както се вижда от заглавието имам LG 37LD465 със счупен панел. Купен е преди 2 месеца, но нито гаранцията нито застраховката важат.

Все още не съм го разглобявал, за да видя серийния номер.

град софия/търново
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
stoian80
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 01, 2011 14:48    Заглавие: Отговорете с цитат

"Няма нужда да бълваш тема след тема,при това все безсмислени Exclamation А и да го видиш серийния номер-кел файда Idea Панели не се търсят нито по марката на уреда,нито по серийния им номер Exclamation Насочи се към сервиз,където знаят какво да гледат или още по-добре впредвид спецификата на проблема-към магазин за покупка на нов телевизор Exclamation "

Здравейте г-н Модератор,

Радвам се, че за Вас темата е безсмислена, също така се радвам, че обичате да ползвате емотикони. Не виждам да нарушавам правилата на форума, за да ми триете темата.

"Бълвам", защото не ми дадохте причина за преместването.

Признавам липсата на компетентност от моя страна по темата, но очаква(м/х) някой от знаещите хора да се включи, а такива трябва да има (доколкото се предлагат панели за продан)

Ако този форум е само за електрони гурута моля изтрийте потребителя ми.

Поздрави!

Exclamation Arrow Темата ти не е оформена с никакви технически подробности освен модела и съответно се е озовала на мястото където отиват всички подобни безсмислици Exclamation Още повече че силно се съмнявам и дали ти е въобще по силите да дадеш подробностите по техническата конкретика,които се изискват.И с какво ще ти помогнат тука "знаещите"-така да си се замислял че въпросния телевизор може и да не се произвежда само с един тип панел Exclamation Question Май по-скоро ти трябват,не "знаещи" ами "врачка" Exclamation И въобще вместо да ги бълваш всичките тия блябля да го беше отворил или закарал на сервиз Exclamation При следващи подобни никому ненужни лирични отклонения и обяснения ще те пратя за известно време да поползваш форума в ReadOnly-режим Exclamation

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети