| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 9:39 Заглавие: как да си направим лесно и ефтино крайно стъпало-ето как |
|
|
Здравейте на всички, много теми има в форума за това как се прави усилвател. За тези който почват сега им е необходио нещо което работи и е по силите им. Тук съм ъплоудвал едина разработка на 60 Вата крайно стъпало. При интерес може да се направи още 1 такова за стерео вариант
адреса е :
http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=16948 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
cecibg Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 6:03 Заглавие: Re: как да си направим лесно и ефтино крайно стъпало-ето как |
|
|
| rusin написа: | Здравейте на всички, много теми има в форума за това как се прави усилвател. За тези който почват сега им е необходио нещо което работи и е по силите им. Тук съм ъплоудвал едина разработка на 60 Вата крайно стъпало. При интерес може да се направи още 1 такова за стерео вариант
адреса е :
http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=16948 |
хеи братле аз с този сам постигал 300в
о6те една забележка на операционнияъ усилвател вместо тези руски допотопно диоди просто слойете по един ценер на 14в а захранването в слу4ачаят може да се вдуга много аз сам експериментирал до 80в. двуполярно няма да ви казвам при такова захранване и в мостово изпълнение какво се получава  |
|
|
 |
rusin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 8:15 Заглавие: |
|
|
Благодаря за забележките !
Опитах се да представя нещата с малко обяснения и повече снимки да се види кое как може да изглежда. Да, схемата дава повече ватове , но аз съм си избрал такава за 60Вата . Тези +- 80 Волта ми се виждат малко големички ама щом си пробвал ! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 8:27 Заглавие: |
|
|
| rusin написа: | Благодаря за забележките !
Опитах се да представя нещата с малко обяснения и повече снимки да се види кое как може да изглежда. Да, схемата дава повече ватове , но аз съм си избрал такава за 60Вата . Тези +- 80 Волта ми се виждат малко големички ама щом си пробвал ! | e няма нищо де това ми беше първият наистина усилватем и колко експерименти сам си правил да те заболи главата и колко вузможноти дава........... сменя6 само транзисторите и някои съпротивления и гледаи чудеса но добре за начинаещти това е добро начало наистина лесна за изпълнение винаги тръгва и почти няма настроика и да не я направиш пак работи  |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 11:21 Заглавие: |
|
|
| Изтеглих файла но не мога да го отворя, дава грешка. Може би защото съм с office 97 ? |
|
|
 |
rusin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 12:57 Заглавие: |
|
|
| файла е правен с "офис ХР про финал " |
|
|
 |
lachko973 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 02, 2005 0:12 Заглавие: |
|
|
rusin от къде взе списанието за да го сканираш.
Страшно ми е познато от някъде (драсканото с химикалка по-точно)??? _________________ -----------------------------
Theory without practice is lame,
practice without theory is blind... |
|
|
 |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 02, 2005 8:41 Заглавие: |
|
|
| slav4o.com написа: | | Изтеглих файла но не мога да го отворя, дава грешка. Може би защото съм с office 97 ? |
Отваря се много добре и с Office97, аз съм с такъв. _________________ skype: radko56 |
|
|
 |
rusin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 02, 2005 9:03 Заглавие: |
|
|
| От руски сайт е схемата . Така беше си сканирана и я прика4их към това което съм правил. Има я на www.kazus.ru www.rlocman.ru |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Юли 02, 2005 14:29 Заглавие: |
|
|
Объркал съм се оказа се че не съм бил инсталирал никакъв офис пакет и като съм го отворил с word pad нормално даде грешка
Та значи и аз някъде си спомням за означението на крачетата на ОУ защото вчера още не бях отворил файла а ми се стори познато. Няма значение. Правил съм и усилвателя от сп. "радио телевизия електроника" бр 3,4 / 83г. той обаче е доста по-сложен но свири осезаемо по-добре особено високите честоти. |
|
|
 |
|