| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lubomir- Нов потребител

Регистриран на: 09 Ное 2011 Мнения: 18 Местожителство: Bulgaria (България)
|
Пуснато на: Пет Дек 09, 2011 21:32 Заглавие: ВЪПРОС? ЗА ОСЦИЛОСКОП |
|
|
| Въпрос?към специалистите на осцилоскопи.кой осцилоскоп от тия двата е по добър и практичен С1-65 или С1-75.Предварително БЛАГОДАРЯ. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
the_bull Опитен потребител

Регистриран на: 31 Май 2007 Мнения: 660 Местожителство: Монтана(Студент в Русе)
|
Пуснато на: Пет Дек 09, 2011 23:43 Заглавие: |
|
|
За какво ще го използваш най-много. Така като гледам C1-75 е високочестотен осцилоскоп с много ниско входно съпротивление и така да го кажем си е специализиран за подобно неща едвали би вършел работа за НЧ техника и по-големия дял от тестове и измервания. C1-65 си е по класически, но недостатък е по малък екран. По нискочестотен и е еднолъчев. В общи линии и двата са си зле ако трябва да се купуват не те съветвам да си даваш парите за тях особено ако са повече от 100 лв. Както вече написах C1-75 е специализиран и се използва за по тесен кръг измервания. C1-65 е по удачен за любителска работа и като цяло. Но ако мислиш да се занимаваш с изработка на предаватели да речем или измервания на кабелни линии и прочие C1-75 е по подходящия. _________________ Постулат на Хорнер за петте удара:
"Опитът е право пропорционален на потрошеното оборудване." |
|
|
 |
lubomir- Нов потребител

Регистриран на: 09 Ное 2011 Мнения: 18 Местожителство: Bulgaria (България)
|
Пуснато на: Съб Дек 10, 2011 0:21 Заглавие: с1-65 |
|
|
| На практика ще го използувам за ремонти на телевизори и др подобна техника.Радиолюбител съм но радиостанции не поправям.Ползвам готови и здрави такива.И аз така си мисля че с1-65 ще е по удачен и практичен за дейноста ми. |
|
|
 |
gakal Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 10, 2011 19:45 Заглавие: |
|
|
| За дейността която си написал- определено С1-65. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 10, 2011 20:12 Заглавие: |
|
|
За С1-65 може да отделиш и до 150 лв. и няма да съжаляваш.Аз имам такъв и как ли не съм се мъчил да го изгоря и не успях.Ще ти свърши чудесна работа. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|