|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cecostar Опитен потребител

Регистриран на: 15 Май 2003 Мнения: 293 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 20:03 Заглавие: Дисплей за Nokia 6230 |
|
|
Колеги,един клиент ми продаде телефон Nokia 6230,изпуснат от 2рия етаж на цимент.Взех го за 20 лв. Не знам дали съм се прекарал,но дисплея му е счупен и бутоните на клавиатурата също.Поставих му карта и си набрах номера и той звънна,но на дисплея нищо.Счупен е от едната страна към лентовия проводник.
От къде мога да си намеря дисплей и на какви пари,защото съм далеко от тема телефони.Дайте идея и ако е добра цената даже да го купя. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 16, 2005 19:56 Заглавие: |
|
|
| Провери пьрво в сервиз дали с нов дисплеи ще запали и функционира нормално телефона.При такова падане нещата са доста сьмнителни. |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 17, 2005 16:02 Заглавие: |
|
|
Ако те интересува дисплей ми се обади на Q-то или на майла.  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 5:29 Заглавие: |
|
|
| Как вы тут всё понимаете? Ни хр... не понять! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 13:29 Заглавие: |
|
|
| Имам цяла Нокиа 6230 на части който се интересува да пише на електронната ми поща! |
|
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 13:48 Заглавие: |
|
|
Ами дай някаква оферта за да помислим!!  _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|