| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
juju1970 Нов потребител

Регистриран на: 15 Юли 2008 Мнения: 9 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2011 14:10 Заглавие: Колко мА е анодния ток на кинескопа? |
|
|
| Искам да попитам какъв е анодния ток на кинескопа - ориентировъчно. Искам да използвам едно старо ТХО с друга цел и се оказа, че никога не съм се замислял какъв ток дава високоволтовата намотка. Та ако някой ми каже какъв е тока след умножителя ще съм му благодарен! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tsvetkov Опитен потребител

Регистриран на: 13 Окт 2003 Мнения: 392 Местожителство: Хитрино, Шуменско
|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2011 14:43 Заглавие: |
|
|
| Зависи от размера на кинескопа и типа му. Максималният допустим за безопасно излъчване достига до 2 милиампера. |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 10, 2011 21:51 Заглавие: |
|
|
На София 81 ограничението на тока на лъча беше настроено на 4 милиампера. Това обаче не беше режим, който можеш да държиш дълго време. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 11, 2011 0:45 Заглавие: |
|
|
За риба едва ли ще му свърши работа, но за сметка на това риска да си причини много неприятни усещания, или просто да блокира част от мускулите си и да се удави е напълно реална. Няколко пъти приятели са ме молили да им направя такова нещо и без изключение съм отказвал. Не желая никой да ми лежи на съвестта. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
|