|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Mondiso Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 09, 2011 15:01 Заглавие: Продавам винтоверт Skill 12 V - 55 лева |
|
|
Моделът е Skil 2006AA, 12V, 1.2Ah, 0-550
Винтовертът е закупен 23.09.2010г. от Stroi.bg и има 1 година остатъчна гаранция.
http://www.stroi.bg/p/art0000520-akumulatoren-vintovert-12v-skil-2006aa.html
Батерията си е да факто като нова. Същата е на не повече от 10 цикъла, като винаги преди да я пусна на заряд съм си играл да я разреждам почти до край и никога не е стояла на зарядното повече от 3 часа.
Причината за продажбата е, че си изпълни предназначението за което ми трябваше още миналата година /сглобяване на секция и шкафове на село/ и от тогава само си седи неизползваем.
Няма никакви забележки по външния вид, което е видно и от приложените снимки. Архив със снимки може да свалите от тук:
http://www.multiupload.com/BTEBI96BY4
Купил съм го за 85 лева, сега цената му е 79 лева, а аз му търся 55 лева - цена, повече от добра.
Бартери НЕ ме интересуват
За контакти - на лична, имейл [email protected] или GSM 0899124221
Изпращам по Еконт за сметка на купувача със задължителна опция "Отвори и тествай преди да платиш"
Има си тема по въпроса къде и как се качват снимки |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2011 12:45 Заглавие: |
|
|
Предлагам 40 лева като еконта е за моя сметка , ако си съгласен пиши на лични за адрес!
Пазарлъците на PM _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
Mondiso Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2011 13:01 Заглавие: |
|
|
| Продаден - темата за коша |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|