| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Бръм Бръмов Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 15, 2011 16:19 Заглавие: Дистанционно SELENA и Велико Търново 84 |
|
|
Здравейте. На вилата имам Велико Търново 84 и случайно ми изпадна дистанционно SELENA:
...........................
и искам да попитам възможно ли е и ако е "ДА" ,как да свържа това дистанционно към телевизора? Имам схемите и елементарните познания. Дано ми помогнете.
Има си тема по въпроса къде и как се качват картинки
ЕДИТ и извинение:

Последната промяна е направена от Бръм Бръмов на Чет Дек 15, 2011 16:49; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 15, 2011 16:29 Заглавие: |
|
|
За възможно - възможно е, но е доста безсмислено и неоправдано начинание да се слага 8 - канален дистанционен модул.
Каква всъщност е крайната цел? _________________ RemoteControls |
|
|
 |
Бръм Бръмов Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 15, 2011 16:32 Заглавие: |
|
|
| Да не ставам да гася ТВ, след като съм бачкал цял ден, а за каналите ...то и без туй там ловя три програми. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 16, 2011 9:31 Заглавие: |
|
|
За ВТ84 трябваше да се прави някаква промяна за превключване на програмите с тези модули ама съм забравил Мисля че беше с 8 диода и още нещо.По принцип другите неща не са проблемни.Прекъсва се 220 и се прекарва пред платката на която има и изпълнително реле.Регулировките на яркост контраст и цветност бих ти препоръчал да сложиш в паралел на съществуващите .Може да има проблеми с регулирането на звука.На някои платки като твоята имаше тример за нивото на звука.Ако няма трябва да се направи външен делител с тример. Абе играта не е малко.Да не говорим за механичното закрепване паешки кабели и така нататък  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
|