|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2011 15:21 Заглавие: Datasheet за хибридна схема STK795-821 |
|
|
Аз не успях да намеря, ако някой разполага с документацията на тая "хибридка" и ако има възможност, моля да ми я прати. Благодаря!
П.С. Може и на STK795-814, ако се намира. _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2011 15:40 Заглавие: Re: Datasheet за хибридна схема STK795-821 |
|
|
| ivankrivodol написа: |
STK795-821
STK795-814 |
Кво общо пък имат двете че нещо се не сещам?
В документацията на съответната плазма си има осцилограми за съответния игрек или зет-състейн,гледаш,сравняваш,като някоя не е наред-ровиш/сменяш.Кво има неясно не знам-то има входове,изход и захранвания.И си ги и пише отдолу на платката кое кво е...
И двата чипа ги имам на склад. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Нед Дек 18, 2011 21:10; мнението е било променяно общо 6 пъти |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2011 17:00 Заглавие: |
|
|
В мануала (схемата) на LG 42PC1R (chassis PP62A) изобщо не намирам схема на YSUS модула, както и осцилограми- не че няма вероятност аз да не съм огледал, а всъщност да има, но така и не намерих. Иначе тоя YSUS има пробил MOSFET STW9NK70Z (няма означение Q колко е - втори отляво надясно е), един SMD диод, съпротивление, и се усъмних, че може и STK-то да е дало фира, но без информация не мога да преценя.
П.С. иначе и аз предполагам, че STK-та не са еднакви, но поне на външен вид са подобни (всъщност по снимки, които намирам - двете са в еднакви корпуси) - просто ми се щеше да имам някаква по- съществена информация. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2011 19:13 Заглавие: |
|
|
Няма информация и няма да намериш.Нито на захранването нито на бордовете нито на хибрида.Тайна на фирмите е с идеята като си продадът боклука на клиента да го продадът още веднъж извънгаранционно.Преди време бях надигнал глас по тоя въпрос и някои хора ме изкараха ревльо и какъв ли не .А истината е проста ,когато се сведе ремонта на ниво елемент,паричките остават в сервиза.Когато е на модул и почти винаги препоръчват -борда + захранване, парите заминават в търговец +фирма производител. А търси си сега инфо...... _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2011 19:56 Заглавие: |
|
|
Пепи, бях сигурен, че е така, но като последна надежда реших да попитам във форума. Поръчал съм транзистора и ще си направя "кефа" да го гръмна (кеф срещу 15 лв.), щото и хибрида си мисля, че е заминал... Тоя телевизор е мой, получен срещу ремонта на друг един и искам да опитам ако стане - ако не- здраве да е... _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|