|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sevy Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2011 21:37 Заглавие: Купувам домашно кино Samsung HT-X20, Q20 или друг за части |
|
|
Колеги, след фирмуеър ъпдейт ми се прецака DVD-то. По тази причина търся DVD за части или main PCB от модел HT-X20, HT-Q20, HT-THX22, HT-THX25, HT-TX22, HT-TX25 или друг с такава платка.
Контакти на ЛС или на 0896/555344
София |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2011 22:42 Заглавие: |
|
|
Да бе да,само дето изредените модели ползват различни мейн-бордове.Ако непременно държиш да си купиш мейн-борд заради тази случка-напиши ми какво пише на хартиения стикер на борда и модел-кода на твоя уред и ще ти дам оферта.Все си мисля че далеч по-лесно ще е да го закараш на сервиз.
SEVY, ти четеш ли въобще какво ти се пише или лаф да става Дай си надписа от хартиения стикер на блока и модел-КОДА на уреда.Не да ми четеш надписа от самата платка ХАРТИЕН стикер,книга,такова дет си бършем гъзовете - и е залепено на мейн-борда-на него имаш букви и цифри-дай ги.И модел-кода-пише го на гърба до модела.
Баси,нерви да имаш кат корабни въжета....
P.S.МОДЕЛ-КОДА бе човек!!Ти правиш ли разлика между модел и модел-код въобще???Е това е МОДЕЛ-КОД -
HT-X20R/XEF
Офф,квото е-оправих се и така.Цената за нов мейн-борд ти е на лични. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Вто Дек 20, 2011 10:11; мнението е било променяно общо 7 пъти |
|
|
 |
sevy Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2011 22:51 Заглавие: |
|
|
Ами в нета пише че са с един и същ борд. Моя е AH41-00933B. HT-Q20 / X20 MAIN PCB.
Може и в сервиз да го занеса стига да намеря такъв в София в които да могат да го рефлашнат.
Ами НЯМА хартиен стикер на платката! Има хартиен стикер само на тунера. Написал съм всичко което е напечатано на платката. Точния модел е HT-X20.
С риск да се повторя, отново ще напиша че по DVD-то не пише НИЩО друго! Нито по самото DVD, нито по платката. На сткера на DVD-то пише модела HT-X20, консумация 80W и сериен номер 9B691HDQAxxxxxT |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|