|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
enhev Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2011 4:04 Заглавие: Проблем с ASUS X5OZ не се включва |
|
|
Здравейте колеги моят проблем е следният-лаптоп ASUS X50Z
Преди време започна да се включва когато си иска и с течение на времето започна все по дълго време да не се включва по 1,2,3дни
до преди една седмица когато вече изобщо не иска да тръгне.
Пробвах варианти само с зарядно само с батерия смених пастата на процесора оглеждах дъното за нещо видимо нередно опитвах без рам ,хард, влан,без процесор махах батерията на биоса също опитвах и с външен монитор и си е все тая.
Когато натисна бутона за включване се стартира харда ,вентилатора в последствие и свети само лампичката която показва че е включен в захранването няма картина няма
звук нищо и биоса също не издава никакви звуци.
Моля ако някои може да помогне с някой съвет.
Моля да ме извините предварително ако нещо бъркам понеже съм нов в форума.
А ето и характеристиките за модела-
http://www.pazaruvaj.com/prenosimi-kompjutri-c3100/asus/x50z-ap091-p32673912/opisanie.html#properties |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gigant Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2011 7:44 Заглавие: |
|
|
| Лаптопа ти е повреден сериозно, сам не можеш да го оправиш. Търси сервиз... |
|
|
 |
enhev Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2011 20:48 Заглавие: |
|
|
| Мерси за вниманието и аз така си мисля че е но се надявах да получа някаква ориентировъчна информация от къде произлиза проблема но явно е трудно за разгадаване мерси. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|