Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

към сериозните хора в форума
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Чет Юни 23, 2005 18:09    Заглавие: към сериозните хора в форума Отговорете с цитат

Сори че ви досадих с постовете си.Но трябваше да се даде отпор на войнстващата посредственост на куад и неговите клакьори.Аз знам че с такива хора сериозен диалог не може да се води и затова умишлено ги провокирах-целта беше те да изпаднат в истерия и да изпонапишат глупости.Ако от първите им постове по темата на куад някой се е заблудил относно тях-следващите им постове всеки разумен човек може да прецени нивото им-техническо и интелектуално.Паралелно с това ви посочих един проблем-за ментетата.Това в тетевен е нищо-има цехове за автосъбуфери в Шумен, в Русе и т.н.Eдинственото решение в случая е потребителя да е достатъчно компетентен -да различи ментето!Така че когато се опитвам да отворя очите на някой -това е от полза за него.Който иска! инж.Д.Вълев
Върнете се в началото
Chelsea_69
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 23, 2005 20:15    Заглавие: Re: към сериозните хора в форума Отговорете с цитат

Anonymous написа:
Сори че ви досадих с постовете си.Но трябваше да се даде отпор на войнс тващата посредственост на куад и неговите клакьори.Аз знам че с такива хора сериозен диалог не може да се води и затова умишлено ги провокирах-целта беше те да изпаднат в истерия и да изпонапишат глупости.Ако от първите им постове по темата на куад някой се е заблудил относно тях-следващите им постове всеки разумен човек може да прецени нивото им-техническо и интелектуално.Паралелно с това ви посочих един проблем-за ментетата.Това в тетевен е нищо-има цехове за автосъбуфери в Шумен, в Русе и т.н.Eдинственото решение в случая е потребителя да е достатъчно компетентен -да различи ментето!Така че когато се опитвам да отворя очите на някой -това е от полза за него.Който иска! инж.Д.Вълев

Ей,брей,че ти си бил голям психолог,любезний...!За да се пребориш с "войнстващата посредственост на куад и неговите клакьори",ни замерва сума време със свръхзнания и компетентност и само вродената ти скромност ти попречи да ни решиш и някое диференциално уравнение за тежест.Само не пропускай факта,че из форумите и особено в този,също има доста квалифицирани люде на които май се опитваш да пръскаш светлина под предлог "да се даде отпор на войнстващата посредственост на куад и неговите клакьори."
Тук сме всякакви и напреднали и напредващи,но най-вече уважаващи се по между си.Младоците са си такива - припряни ,понякога плещещи и глупости и нелепици,ама нейсе...Впрочем, как искам да е 1980г да съм във ВМЕИ - студентския завод,Лаборатория акустична техника,да съм младок,ама на Crying or Very sad Успех на събуферните предприятия,дето изреди и дерзай,но прощавай на младоците....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Пет Юни 24, 2005 7:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами вие компетентните да бяхте ги спрели навреме тези които тръгнаха да разчистват лични сметки по интернет-някои писаха но културно учтиво.А простаците с учтивост не можеш да ги впечатлиш.Да не мислите че ми беше лесно да сляза на тяхното ниво и да говоря на тяхния език.
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пет Юни 24, 2005 9:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Когато към някой се отправят обиди моля да ми пише PM и да даде линк към спорния текст. Ще редактирам при нужда. Ако е рецидив има начини за спиране.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
toltec
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Съб Юни 25, 2005 21:50    Заглавие: Отговорете с цитат

" Госте " , гордостта е смъртен грях . Яростта също ... Evil or Very Mad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Нед Юни 26, 2005 9:25    Заглавие: Отговорете с цитат

толтек-имам право да се гордея с това което съм постигнал а колкото до яроста-на мен ми е повече забавно отколкото да съм ядосан Very Happy Между другото-прегледайте другите форуми-куад беше изхвърлен не само от бгаудио.Просто информацията от роднините му че е шизофреник стигна до модераторите и те прецениха че той подбива репутацията на всеки форум в който участва.А и некомпетентноста му е фрапираща и той просто е безполезен при обсъждане на технически въпроси.
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Нед Юни 26, 2005 11:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Anonymous написа:
толтек-имам право да се гордея с това което съм постигнал а колкото до яроста-на мен ми е повече забавно отколкото да съм ядосан Very Happy Между другото-прегледайте другите форуми-куад беше изхвърлен не само от бгаудио.Просто информацията от роднините му че е шизофреник стигна до модераторите и те прецениха че той подбива репутацията на всеки форум в който участва.А и некомпетентноста му е фрапираща и той просто е безполезен при обсъждане на технически въпроси.
Анонимнии незнам да ли си измислил вечния двигател или нещо друго но започваш да ми писваш със своето нежелание да напишеш кой си и от къдеси Води си твоята малка лична война със Куад и прочие но не тук и не ни занимавай повече с нея Гордей си се с това което си постигнал но си напиши имената и фирмата която представляваш или не ти стиска май България е малка и се познаваме повечето
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Нед Юни 26, 2005 13:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Не аз започнах войната нали??Като не ви харесва-заключете темите както направиха в другите форуми!!!И защо да си пиша името-че да ми се домъкне оня ненормалник куадчо ли-вижте колко заплахи вече отправи!!!
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пон Юни 27, 2005 9:46    Заглавие: Отговорете с цитат

За мен случая е приключен-имам далеч по-важна работа от това да се дърля с разни хлапета по нета.Още веднъж-сори към сериозните хора в форума-толкова приятели и колеги участват в него!!!
Върнете се в началото
quad
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna/Targovishte

МнениеПуснато на: Пон Юни 27, 2005 18:02    Заглавие: Re: към сериозните хора в форума Отговорете с цитат

Гостчето взе да прави наглите номера на widowmaker. Първо псува и нарежда, после уж се извинява публично и говори за морал:). Пуска тема за себе си. Меко казано егоистично.
Защо се извиняваш на колегите(те не знаят кой си и не им пука), ти си някакво гостче което ръси глупости във всички всички теми. Интересно ми е модераторите защо траят това? Ако започнат да заключват всяка тема в която пише, направо да закият форума.Явно това е целта му, да няма посещаемост и да остане бгаудио. Типично в техния стил,смазване на конкуренцията с удари под кръста и тупане по гърдите.
Темата която пуснах, беше с определена насоченост. Филопов знаеше за това, защото лично му пуснах бележка в която обясних защо пускам тази тема. Разбира се, веднага се намериха "разбирачи" да плюят. Един от тях не престана с личните си нападки. За разлика от него обаче, аз не се крия зад нета. Използвам истинските си имена и данни, а него го е срам да си каже, да не му се смеем. Като толкова те интереува личния ми живот, гостче, защо не взе да провериш данните които имаш и тогава да пишеш? Толкова ли е трудно да се сетиш, че щом уча във военно училище, значи че съм в добро физическо и психическо здраве? Толкова ли те мързи да провериш в регистрите и да намериш инфо за мен? Ако искаш мога да ти спестя малко труд, но за целта, ще трябва да се регистрираш и да ме питаш на лично съобщение. За да няма пак оффтопици.
Предлагам на модераторите да истрият постовете на госта, както и моите постове отнасящи се за него, да отключат темата за нормална дискусия. Ако му се водят по игрите, този форум е загубен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети