| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vanko_monev Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 08, 2011 9:48 Заглавие: Схема на телоподаващо Isaplan system ER-U104-STA |
|
|
| Здравейте колеги, преди няколко дни купих телоподаващо Isaplan, от него липсат някой елктрони елементи, ако някой имa семичка или пък има такова устройство моля да сподели, и няколко снимки ще свършат работа. Точният модел е Isaplan system ER-U104-STA |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dodov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 08, 2011 10:33 Заглавие: Re: Схема на телоподаващо |
|
|
Здрасти, преди време търсих документация за друго телеподаващо у-во, на същия производител. Но се оказа, че от фирмата са направили вътрешни корекции по платката с замяна на елементи, за по устойчива работа. Запитай ги директно, какви елементи липсват, може да са променили схемата:
РОССА ООД
Адрес: София 1582 кв. Дружба 2 бул.Проф.Цветан Лазаров 10 телефон: 02 978 94 18 факс: 02 978 55 44, e-mail: [email protected] |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 08, 2011 10:47 Заглавие: |
|
|
| Свързах се с тях, но ми отговориха,че нямат практика да предоставят схеми на техните устройства. Предложиха ми да си купя цял електроннен блок за управление ,но да не ти казвам за каква сума става въпрос . |
|
|
 |
dodov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 08, 2011 16:28 Заглавие: Re: Схема на телоподаващо Isaplan system ER-U104-STA |
|
|
| Какво те притеснява за работата на телеподаващото, какви точно елементи липсват? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 08, 2011 18:08 Заглавие: |
|
|
| На едната страна на електрония блок има 4 + един липсващ диод 4те да КД2001 , купих един такъв но има само един откачен кабел а на другите са 2, на самата платка няма място от което да липсва кабелче. Където е буксата за захранване са 4 пина 2 захранване "+" и "-" 36v и още 2 на който пише генератор за него пък си нямам никаква идея. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2012 20:38 Заглавие: |
|
|
| vanko_monev написа: | | Здравейте колеги, преди време си купих едно телоподаващо, регулаторът на обороти на двигателчето не работи. Проучих възможността за нов регулатор /този който се вгражда фабричо/ но цената изобщо не ме устройва. Ако някой може да ми даде схема за регулитане да оборотите не правотоково моторче , ще съм много благодарен. Моторчето е българско на Динамо-Сливен. Телоподаващото е Isaplan, ако има значение. Оригиналното му захранване е 36v. |
Утре ще сканирам схемата на телоподаващо устройство КРАКРА УТ5А_Б . Може да помогне. В схемата обаче, няма спецификации на елементите и служи за ориентир
Последната промяна е направена от emoome на Пон Яну 16, 2012 10:09; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2012 21:59 Заглавие: |
|
|
| Благодаря колега, че проекта ми изостава :д |
|