| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
denitka90 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2012 14:50 Заглавие: Как да си направим UV лампа за нокти? |
|
|
| Имам въпрос как да си направя UV лампа за печене на гел , вместо да давам луди пари за готова? Разбира се няма да си я правя сама , но ми трябва помощ! Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
batencho Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2012 20:56 Заглавие: |
|
|
| Оо момиче,що се занимаваш с неща дето не са ти ясни? Има 2 варианта отиваш във фризьорски салон и плащаш за услугата. 2-ри купуваш лампата знам цената им работи 2-3 месеца изгаря и минаваш пак на 1-ви вариант. |
|
|
 |
ivanovbg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2012 21:15 Заглавие: |
|
|
Можеш да си направиш лесно. Крушки за тях се продават резервни. Виждаш колко вата е , купуваш си и обикновенна мини луминсцентна лампа със същата мощност(около 5-10лв), вадиш електрониката ивключваш на УВ крушката в подходяща кутия . Направил съм такава на дъщерята и вече работи втора година без проблем. _________________ Ако нещо не не става с акъл,опитай с мощност
Ако и мощността (чука) не помогне-потърси по знаещи! |
|
|
 |
emilvv Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 18, 2012 11:13 Заглавие: Здравейте ... |
|
|
Има такива светодиоди - UV - предполагам, че няколко броя могат да сжършат работа - продават се по EBAY ... за около 1.5 лв за 10 броя ... дано не лъжа ... ще стане много компактно а и на комерсиалниа вариант пише - LED - демек така е направен и той ...
Поздрави
Емил |
|
|
 |
|