| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 14:56 Заглавие: Kenwood KRC777R декодиране |
|
|
Колеги, извинявам се за "новобранският" въпрос- /Как се декодира това "животно"?/.. но понеже за пръв път ми попада такъв модел, та рекох да попитам дали няма някакви особености и тънкости при четене и запис на епрома?
Имам инфо за него, ще го атачна тук, не помня откъде съм го теглил и колко са читави файловете понеже до сега не ми се е налагало да ги ползвам, има и опис на руски!
по принцип всичко ми е ясно, но ако някой е декодирал, и има някакви тънкости, моля СПОДЕЛЕТЕ
Благодаря ви!
..ТОВА Е ОПИСЪТ !
KENWOOD KRC-777R
memory 24c01 24C02
non code
adr 55 write 00
Если прописать по адресу 55 00, то магнитола будет находится в режиме ознакомления.
То есть работает 30 митут и выключается закрыв панель.
Если прописать по адресу 55 01, то магнитола будет работать как обычно, но при этом
на табло будут плавать дельфины и высвечиваться демонстрационная надпись мешающая
просматривать RDS сообщения. Что бы включить ее как положено необходим лубой польт от этой модели.
Магнитола привязывается к пульту пи первом включении с него. _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nik_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 15:55 Заглавие: |
|
|
Дай твоя дъмп.Ще го оправя. _________________ Nikolay Ivanov
Skype(nikolay6905) |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 16:18 Заглавие: |
|
|
Ok. благодаря, аз чесно казано все още не съм го прочел, първо исках да СОНДИРАМ МНЕНИЯ. утре първата ми работа ще е да прочета памета и веднага ще атачна тук съдържанието и!  _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
nik_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 16:33 Заглавие: |
|
|
Имаш ПОЩА  _________________ Nikolay Ivanov
Skype(nikolay6905) |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 11:33 Заглавие: |
|
|
| nik_69 написа: | Имаш ПОЩА  |
NIK_69 , Хиляди благодарности, това което ми изпрати работи перфектно, "животинчето" вече работи без да изпада в демо режим и да рисува "делфинчета"!
Колеги закривам темата, Отново благодаря на НИК_69, успехи на всички в "неравностойната" борба със бъгове и дефекти
 _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
|